Afra Saraçoğlu cephesinden şaşırtan hamle

Afra Saraçoğlu cephesinden şaşırtan hamle
Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüleriyle gündemde olan Afra Saraçoğlu’dan şaşırtan hamle geldi.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Magazin dünyasına geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in ortaya çıkan teknedeki samimi görüntüleri damga vurdu. "Yalı Çapkını" dizisinde iki aşığı canlandıran Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in dudak dudağa çekilen görüntülerinin yankıları devam ediyor. Ortaya çıkan görüntüler sonrası sosyal medya adeta ikiye bölünmüş ve Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra 'yakın arkadaşım' dediği Mert Ramazan Demir ile ilişki yaşayan güzel oyuncu eleştirilmişti. İhanet iddialarıyla uzun süre konuşulan Afra Saraçoğlu'na çok sayıda çirkin yorum da geldi. Saraçoğlu sosyal medyadaki çirkin yorumlar için harekete geçti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Afra Saraçoğlu’nun menajeri sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Afra Saraçoğlu hakkında internet ve sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşım yapan, kişilik haklarına saldırıda bulunan kişilerle ile alakalı olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup, haklarında yasal işlem başlatılacaktır.” açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.