Adnan Oktar'ın karanlık yüzü deşifre oluyor 'Tapınak Şövalyeleri detayı ortaya çıktı

Adnan Oktar'ın karanlık yüzü deşifre oluyor 'Tapınak Şövalyeleri detayı ortaya çıktı
Adnan Oktar davasında yeni gelişmeler tek tek gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu kez ortaya çıkanlar şoke etti.

Adnan Oktar ve kedicikleri Türkiye'nin gündemini sarsmaya devam ederken, 1000 sayfalık bir iddianame hazırlandı ve bu iddianame, Oktar'ın 'Tapınak Şövalyeleri' ile olan yakınlığına dikkat çekti. İstanbul'a gelen 9 kişilik bir ekibin örgüt tarafından misafir edildiği ve Sanhedrin Meclisi detaylarının da yer aldığı ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-02-21-115055.png

Yeni iddianame, Adnan Oktar hakkında derinleşen sapkın örgüt ağının ve karanlık ilişkilerinin bir kez daha açığa çıkarılmasını sağladı. İddianamede, Oktar'ın 'Tapınak Şövalyeleri' ile olan yakınlığı şaşkınlık yarattı.

Bin sayfalık iddianameye göre, Adnan Oktar'ın bir kolu İsrail'de ve diğer bir kolu Amerika'daydı ve istihbarat servisleriyle ve yer altı örgütleriyle sıkı ilişkiler içinde olduğu belirtildi. Ayrıca Masonik yapılar arasında yer alan Sanhedrin Meclisi ile de diyalog halinde olduğu belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-02-21-115146.pngAmerika'dan gelen 'Tapınak Şövalyeleri' ile kameraların karşısına geçen Oktar'ın İstanbul turu attırdığı da belirtildi. Bu tur sırasında Oktar'ın, "Sizleri aramızda görmek bizler için büyük mutluluk" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

İddianamede ayrıca, örgütün güncel yapılanması hakkında bilgiler verildi ve örgüt lideri Adnan Oktar'ın cezaevinden avukatlar aracılığıyla dışarıdaki örgüt üyelerine talimatlar gönderdiği ve onların örgüt ile bağlarını koparmalarını engellemeye çalıştığı belirtildi.

iceri-1.jpgÖrgüt lideri Adnan Oktar'ın cezaevinde 15 gün içinde 200 avukatla görüşmesinin hayatın normal akışına aykırı olduğu vurgulandı. İddianamede, daha önce 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılan Oktar için yeni iddianamede 2 bin 758 yıl 6 ay hapis cezası istendiği ifade edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.