Adile Naşit'in çay tepsisi çalındı: Belediye başkanı hangi parti binasında olduğunu söyledi

Adile Naşit'in çay tepsisi çalındı: Belediye başkanı hangi parti binasında olduğunu söyledi
Bolu Belediyesi tarafından yaptırılmış olan Hababam Sınıfı'nın sevilen yüzü Hafize Ana'nın heykelinin çay tepsisi çalındı. Yaşanan hırsızlık olayına ilişkin Tanju Özcan'dan çok konuşulacak bir tepki geldi.

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan 13 dev heykelden biri olan Adile Naşit''in heykeli, garip bir olaya sahne oldu. Hababam Sınıfı filmiyle milyonlar gönlüne taht kurmuş Hafize Ana karakterini canlandıran Adile Naşit''in Bolu''da yaptırılan Hafize Ana heykelinin elindeki çay tepsisi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

TANJU ÖZCAN''DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter hesabından hırsızlık olayına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Paylaşımında çalan kişilere hitaben "Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız?" diyen Özcan, yaşanan hırsızlık olayına ilişkin dikkat çeken bir ifadeye daha yer verdi.

"AKP BİNASINDAN ŞÜPHELENMİYOR DEĞİLİM"

Yaşanan hırsızlık olayının AKP binasındaki kişilerce yapıldığından şüphelendiğini söyleyen Özcan, "Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim!" ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan''ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Kanal Yolu Projemizde bulunan Adile Naşit heykelinin elindeki tepsi birisinin bir yerine batmış ki çalmış. Geri zekâlılar o çayları gerçek mi sandınız? Elimizde kamera görüntüleri var ve AKP binasında olduğundan şüphelenmiyor değilim! Uyarıyorum! O tepsi ya güzellikle gelecek ya da ben getirtmesini bilirim!!!"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.