Aci ailesinin acı kaderi Benzer kazalarda öldüler

Aci ailesinin acı kaderi Benzer kazalarda öldüler
Silivri''de bir kamyonet, arıza yüzünden sağ şeride çekerek otomobilini tamir etmeye çalışan Anıl Aci’ya çarptı. Benzer bir olayın geçen hafta Anıl Aci'nin kuzeninin başına geldiği öğrenildi.

26 yaşındaki Anil Aci kazada yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Anıl Aci’nın geçenlerde Eyüpsultan’da 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.’nin çarparak öldürdüğü Murat Aci’nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.

Kaza, 11 Mart’ta Silivri’de gerçekleşti. Soner Aci idaresindeki 34 VGS 69 plakalı otomobil bozudu. Bunun üzerine Aci, otomobilini emniyet şeridine aldı ve araçtaki Anıl Aci ile birlikte arızayı gidermek için aşağı indi. Soner ve Anıl Aci, araçtaki arızayı kontrol ederken Sait İçen idaresindeki kamyonet araçlarına çarptı. Meydana gelen kazada Anıl Aci yaşamını yitirdi. Kazayı gören diğer araç sahipleri jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Anıl Aci’nin oracıktı hayatını kaybettiğini belirledi. Anıl Aci’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.