Abdüllatif Şener canlı yayında CHP'den istifa ettiğini açıkladı

Abdüllatif Şener canlı yayında CHP'den istifa ettiğini açıkladı
Eski Başbakan Yardımcısı ve 27'nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı bir televizyon programında CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Şener ayrıca, 14 Mayıs'taki seçimlerde ve ardından ikinci turu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy vermediğini söyledi. Kime oy verdiğini açıklayınca stüdyodakiler şaşkına döndü.

27'nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya milletvekili olarak görev yapan Abdüllatif Şener, Halk TV ekranlarındaki canlı yayında CHP'den istifa ettiğini söyledi.

"CHP'DEN İSTİFA ETTİM"


Gazeteci Barış Pehlivan'ın, "CHP'den istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Şener, CHP'den istifa ettiğini ve bu istifa kararını 14 Mayıs seçimlerinden sonra aldığını açıkladı.

"SİNAN OĞAN'A OY VERDİM"


Programın moderatörü Senem Toluay Ilgaz'ın, "İkinci turda kime oy verdiniz?" sorusunu yanıtlayan Şener, şu ifadeleri kullandı: "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim. İkinci turda ise geçersiz oy attım."

Barış Pehlivan'ın "14 Mayıs'ta istifa etmemişken nasıl Sinan Oğan'a oy verdiniz?" sorusunu ise Şener "Verdim" şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.