8 Kasım burç yorumları; Bugün sizi neler bekliyor?

8 Kasım burç yorumları; Bugün sizi neler bekliyor?
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 8 Kasım 2023 çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Duygular üzerine düşünme anı, yıllardır kurulan çiftlerde aşılması gereken büyük bir engel yok, sadece birlikte olmak için daha fazla zaman bulmamız gerekiyor. Ailede dikkat, ebeveynler ve çocuklar arasındaki ilişkilerde veya o anda ne yaptığınızı sorgulayabilecek kişilerle ilişkilerde gerginlik. Yargılamaları düşünmeyin, hiçbir şeyden korkmadan ilerleyin. Önemli olan fikir ayrılıklarından korkmamak, özellikle 10. evdeki Merkür olumlu yönde döneceği için kısa vadeli başarılar mümkün.

BOĞA

Hayatınızda sıkıntı yaratan gezegensel karşıtlıklar yavaş yavaş yok oluyor, Ekim ortasından beri birkaç kez hatırladığım gibi provokasyonlar abartılıyor, partneri için endişelenenler de var. Aşırı gurur nedeniyle de önleyemediğiniz krizleri çözmeye çalışmak için iyi bir zaman. Sizin açınızdan evliliği veya birlikteliği zorlaştıran sorunlar çözülebilir, o zaman partnerinizin ne düşündüğünü görmelisiniz. Mars muhalefette kalıyor, bu yol boyunca kazalara işaret ediyor, geçen aydan beri hasta olanlar veya "teknik" sorunlar nedeniyle durmak zorunda kalanlar oldu. Kasım ayının bu son bölümünde, eğer ararsanız fırsatlarda hiçbir sıkıntı yaşanmayacak.

İKİZLER

İşte bazılarının gergin bile olabileceği günler, ancak biraz huzur bulmak zor olmayacak, tek yapmanız gereken her şeyin elinizden kaymasına izin vermek. Harcamalar için biraz özel bir an, diğer şeylerin yanı sıra, işyerinde tuhaf bir şeylerin olması muhtemeldir, uğraşılması gereken küçük bir sorun vardır ve işleri yaparken biraz muhakeme gerektirir. Dönemin müjdesi Venüs'ün yeni geçişi. Eğer bir insan sizi büyülüyorsa özgürlüğünüzü kaybetmekten korkmayın, kasım ayında gökyüzü bu kadar hareketli olduğunda daha ilginç durumlar ortaya çıkabilir ve sadece doğru olanı seçmeniz gerekir.

YENGEÇ

Bugünlerde tek sorun aile ve aşkla ilgili olanlar. Elbette farklı cephelerde kararsız veya meşgul birileri olacaktır. Ebeveynler ve çocuklar arasında anlaşmazlık olması durumunda biraz ölçülü olunmalıdır, çünkü perşembe ve cuma biraz daha yorucu olabilir. Daha iyi çalışmak için yıldızlar, bir anlaşmayı tamamlamanıza, biraz daha fazla kazanmanıza yardımcı olabilecek bir gökyüzü, bu ne yaptığınıza ve hırslarınıza bağlıdır. İsterseniz hayatınızı değiştirebileceğiniz bir dönem başladı. Ancak bugün gereksiz tartışmalardan kaçınmaya çalışıyor.

ASLAN

Venüs'ün yeni geçişi uzun süredir yalnız kalanlara bile yardımcı olabilir. Aslan burcunun ilk gelenle yetinmediğini, aşık olmadan önce farklı duyguları değerlendirmesi gerektiğini defalarca hatırladım. Bu gün kendinizi sık sık yaşarken bulacağınız ruh hali, artık başkalarının sorunlarını çözmek için sabrı olmak istemeyen birinin ruh halidir. Durumun can alıcı noktası burası. Bir süredir paratoner ya da sizin hatanız olmayan komplikasyonlardan sorumlu olduğu varsayılan kişi haline geldiniz ve zihinsel dürüstlüğünüze layık müttefikler bulmak o kadar kolay değil.

BAŞAK

Ay sonuna doğru çözülmesi gereken bir mali konu olması muhtemel, 14 ve 15'inci günlerin bu açıdan önemli olacağını artık öngörüyorum. Neredeyse işte aşktan daha fazla yapacak şey olacak. Duygular için özel bir an; Çocuklar bazı sorunların veya kaygıların kaynağı olabilir. Ayrılıktan yeni dönenler bazen her şeyin üstesinden gelmiş gibi görünürler, bazen de cesaretleri kırılır ve rahatsız olurlar. Ancak geçmişe dönmekten veya hoş olmayan anıların kurbanı olmaktan kaçınmak gerekir. Şans eseri, güçlü çiftler bazı küçük engelleri aşma ve Aralık ayında tekrar aktif hale gelen yeni şeylerin ışığında girişimler kurma fırsatına sahip olacak.

TERAZİ

İyileşmenin yaklaştığını söyleyebilirim, Venüs burçta geçişine devam ediyor, çocuk sahibi olabilecek ve isteyen çiftler için ve genel olarak evle ilgili önemli bir adım atmak isteyenler için bu en iyi dönem. kazanma. Geçen ayın başıyla karşılaştırıldığında, bir blokajın ya da kişisel bir sorunun olduğu zaman, samimi yaşam daha iyi işliyor ve eğer kalbinizi tatmin etmeyen biri varsa, başka yerde yeni bir şeyler aramaktan çekinmeyeceksiniz. Yaratıcılığı sayesinde çalışabilen ve yaratıcı yeteneğe sahip olan herkes için bereketli gökyüzü.

AKREP

Umarım birçok şüphe ortadan kalkmıştır, dünyaya yukarıdan bakmak güzeldir, sizin durumunuzda bu çok önemlidir, çünkü ancak kendinizi günlük gerçeklikten ayırdığınızda kendinizi iyi hissedersiniz. Önemli olan kendinizi izole etmek değil, sizinkinin seçici bir burç olduğunu unutmamak, aynı zamanda keşiflerinizi etrafınızdakilerle paylaşmaya da hazır olmaktır. Bu nedenle yaptığınız, düşündüğünüz ve yarattığınız şeylerin toplumsal olarak işe yaraması gerekir, başkalarına yardım ettiğinizde kendinizi iyi hissedersiniz. Güneş Mars'la birlikte burçta olduğundan büyük bir canlılık eksikliği söz konusu değil ve işler toparlanıyor olabilir. Aşkta yalnız olanlar etrafa bakmalı çünkü Aralık ayına gelindiğinde güzel bir duygu ya da ilgi çekici bir arkadaşlık doğabilir, biraz yorgunluk var.

YAY

Bazı can sıkıntısı anlarına rağmen, gün sonuçta olumluydu. Olumlu yıldızlar geri dönmek üzere, Cuma gününden itibaren Merkür burca giriyor, Güneş 22'sinde geliyor.Bu nedenle bir anlaşmayı, bir sözleşmeyi gözden geçirmek isteyenler yaptıklarından pişman olmadılar. İşyerinde, aramadığınız hoş olmayan bir rekabetle karşılaşmanız mümkündür. Değerinin farkına varıp harekete geçmeye hazır olanlara tek dileğim, daha fazla yaratıcılık ve ortaya çıkma arzusunu göstermektir. Yıl sonu, dışarıdan gelen her çağrıya korkmadan veya aşırı önleme olmadan yapıcı bir şekilde yanıt verebilen canlılığa dönmeye yardımcı olur.

OĞLAK

Yorucu günler çünkü her zamanki gibi her şeyi tek başınıza yapmak zorundasınız. İyi yürütüldüğü takdirde her faaliyet sizi başarıya götürür, niyetinizde kararlı olun ve kıskanç insanların eleştirilerine fazla ağırlık vermeyin. Neyse ki bu açıdan bakıldığında geniş omuzlarınız var! Hafta ortasında büyük bir çalkantı yaşanacak, bazı sınavların aşılması gerekiyor. İncelenen konulardan biri de aşk, aşk hayatımıza dair yeni bir planlama düşünmeye başlamalıyız. Birbirini seven çiftler bile evle ilgili hala büyük çaba gerektiren bir sorunu düşünüyorlar. Fikirleriniz her zaman anlaşılmayacaktır, yeni aşklar hemen avantaj sağlamaz. Bir ilişkideki rolünüzü gözden geçirmeniz gerekecek.

KOVA

Bir proje kötü başladıysa umutsuzluğa kapılmaya gerek yok, yıldızlar Cuma gününden itibaren yeniden aktif olacak. Kendi iş kimliğinizi arıyorsanız, yaratıcılık ve özgünlük sayesinde elinizden gelenin en iyisini yapabileceğinizi düşünün. Finansal konulara dikkat etmek önemli çünkü özgürlük tercihleri ​​bu açıdan tavizleri içeriyor. Size karşı çalışan biri varsa onu köşeye sıkıştırabilirsiniz. Artık Venüs uygun olduğuna göre yeni bir tanıdık önemli bir şey haline gelebilir. Uzun süre yalnız kalanlar için kalıcı bir ilişki fikrini kabullenmek zordur, yarı zamanlı bir ilişkiye girmek daha yararlı olacaktır. Kasım ayında günahı arzulamak kolaydır.

BALIK

Ay'ın karşıt konumda olması bu gün içerisinde bir yavaşlamaya, gecikmeye neden olabilir ancak seçimlerinizi etkileyebilecek veya olumsuz varsayımlar yaratabilecek hiçbir şey yoktur. Genel olarak olumlu bir Çarşamba, gökyüzünün neredeyse tamamen sizden yana olduğu söylenebilir. Güçlü bir kaygının büyüdüğünü hissettiğinizde durun ve nefes alın; Evrenin uçsuz bucaksızlığında her kalbin dinlenip rahatlayabileceği, her buluşmada, her dostlukta, her aşkta ve sevdiğin şeyde var olan şiiri gözlemleyebileceği bir yer vardır. Bir çiçeğe, oynayan bir hayvana, yüzünü buruşturan bir çocuğa bakmak için kaç kez durursunuz? Başkalarının görmezden geldiği ve marjinal bulduğu ama sizin için tam tersine hayatın harika bir deneyim olduğunun kanıtı olan küçük ayrıntılar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.