5 ilde SİBERGÖZ-33 operasyonu: 16 dolandırıcı yakalandı

5 ilde SİBERGÖZ-33 operasyonu: 16 dolandırıcı yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dolandırıcılara yönelik düzenlenen SİBERGÖZ-33 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, nitelikli dolandırıcılara yönelik 5 ilde eş zamanlı olarak başarı ile icra edilen SİBERGÖZ-33 operasyonunun tüm ayrıntılarını aktardı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, güvenlik güçleri tarafından, yasadışı bahis, nitelikli dolandırıcılık ve çocuk müstehcenliği suçlarını işledikleri tespit edilen kişilere yönelik düzenlenen SİBERGÖZ-33 operasyonunda 16 şüphelinin kıskıvrak yakalandığını açıkladı.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, güvelik güçleri tarafından düzenlenen bu operasyonlarda 18 adet cep telefonu, 13 adet bilgisayar, çok sayıda sim kartı, taşınabilir bellek, CD, kamera ve Türk Lirasına el konulduğunu da açıklamasına ekledi.

Suça ve suçlulara karşı verilen bu mücadele vatandaşlar tarafından yakından ve beğeni ile takip ediliyor. Bu kapsamda Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı bu tür açıklamalara vatandaşlar tarafından beğeni ve yorum yağıyor.

ekran-alintisi.jpg

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından son olarak paylaştığı SİBERGÖZ operasyonu, 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilmiş ve bu operasyonda da 19 şüpheli gözaltına alınmıştı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.