312 Bin TL'ye sıfır araç fırsatı

312 Bin TL'ye sıfır araç fırsatı
Kasım ayında araç almak isteyenler için büyük bir fırsat oluştu. 2023 model sıfır araç fiyat listesi nihayet resmiyet kazandı.

312 Bin TL'ye sıfır araç fırsatı

Yenilenen Fiat Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP sadece 360.138 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Aynı şekilde Hatchback Street ve Egea Cross Street modelleri de cazip fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Renault Clio Equilibre ve Taliant Joy gibi modeller, sunulan fiyatlarla dikkat çekti. 1.0 SCe 65 hp motor seçeneğiyle sunulan bu araçlar, bütçe dostu fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Dacia, Sandero ve Duster gibi modelleriyle büyük beğeni topluyor. Essential Tce 90 bg CVT ve Stepway Tce 90 bg gibi seçenekler, performanslarıyla öne çıkarken, cazip fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

motor-fleet.jpg

Hyundai İ10, İ20 ve Bayon modelleri, özellikle İ20'nin 1.2 MPI 84 PS Jump Benzin Manuel versiyonu, fiyat-performans açısından sürücülere önemli bir seçenek.

DİĞER MARKALARIN FİYATLARI

Opel Corsa, Citroen C3, Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Kia Picanto, Rio ve Stonic gibi modeller, kendi segmentlerinde önemli seçenekler sunuyor. Her biri sunulan fiyatlar da büyük ilgi görüyor.

Kasım ayında sıfır araç almayı düşünenler için sunulan ÖTV indirimli fiyatlar, özellikle 1.004.000 TL’ye kadar olan araçları hedefleyenler için avantajlı seçenekler sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.