30 yıldır girdiği hiçbir seçimi kazanamadı 'Pes etmedi yeniden aday oldu'

30 yıldır girdiği hiçbir seçimi kazanamadı 'Pes etmedi yeniden aday oldu'
Afyonkarahisar’da 62 yaşındaki Menderes Koçak, 1994 yılından beri içerisinde bulunduğu siyaset hayatına devam ediyor. Girdiği hiçbir seçimi kazanamayan Koça bu sefer de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde adaylığını ortaya koydu.

Afyonkarahisar'da Sandıklı ilçesine bağlı olan Kızılca köyünde yaşayan, evli ve 3 çocuk babası çiftçi Menderes Koçak'ın adaylık serüveni, 1994 yılında köyünün muhtar adayı olmasıyla başladı.

Bugüne kadar 5 kez bağımsız Sandıklı belediye başkan adaylığı, 1 kez bağımsız Afyonkarahisar milletvekili adaylığı, Sandıklı Çay Mahallesi'nden 1 kez muhtar adaylığı, Kızılca köyünden ayrı dönemlerde 2'si ara seçim olmak üzere toplam 10 kez muhtar adaylığı olmak üzere 17 kez aday olan Menderes Koçak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de tekrardan bağımsız belediye başkan adayı ve Kızılca köyü muhtar adayı oldu.

30 yılda 19uncu kez aday oldu

GİRDİĞİ HİÇBİR SEÇİMİ KAZANAMADI

Bugüne kadar girdiği hiçbir seçimi kazanamayan Koçak, bu seçimde liste başı olduğunu iddia ederek, hem köy muhtarlığını hem de belediye başkanlığı seçimini kazanacağını iddia etti.

30 yılda 19uncu kez aday oldu

Kendisine ait olan elektrikli bisikletiyle seçim çalışmalarını yürüttüğünü belirten Koçak, muhtarlık ve belediye başkanlığı seçiminin ikisini de kazanması durumunda belediye başkanlığını tercih edeceğini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.