29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi olacak?

29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi olacak?
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu ulaşım bedava olacak mı? İşte ayrıntılar...

Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Milyonlarca vatandaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını araştırmaya başlamıştı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşıma tarifesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

“Metro, metrobüs, otobüs, tramvay, vapur, Marmaray, Başkentray ve İZBAN bedava mı? Ücretsiz mi?" sorularına yanıt geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'de raylı sistemle yapılan toplu taşıma hizmetleri ücretsiz sağlanacak. Bu kapsamda, Marmaray, Başkentray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro seferleri 29 Ekim Pazar günü ücretsiz yapılacak.

ekran-goruntusu-2023-10-17-113310.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.