28 Ocak burç yorumları 'Bugün onlar için dönüm noktası olacak'

28 Ocak burç yorumları 'Bugün onlar için dönüm noktası olacak'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 28 Ocak 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Koç burcunun son dönemde basit bir dönemden geçtiği söylenemez. Ocak ayının ortalarına doğru bazı zorlukların işaretleri çoktan ortaya çıkmaya başlamıştı, bugün bile bazı gezegenlerin "karşı" olduğu görülüyor. Kendinizi çok fazla açığa vurmamaya dikkat etmeniz, kesinlikle gerekiyorsa açıkça konuşmanız, biraz sağlıklı diplomasiyi tazelemeniz iyi bir fikir olacaktır.

BOĞA

Merkür, Venüs ve Mars'ın olumlu olması elbette artı ama vakit kaybetmeye gerek yok, Jüpiter'in koruması Mayıs ayına kadar sürüyor. Dolayısıyla, eğer bir görev söz konusuysa veya işyerinde bazı sorunların çözülmesi gerekiyorsa, ne yapılması gerektiğini anlamak için hemen harekete geçmek en iyisidir.

İKİZLER

Bazıları Cuma akşamından bu yana aşılması gereken fiziksel bir rahatsızlıkla mücadele etmeye çalışıyor. Bu Pazar, çatışmalı bir Ay ile doğdu, muhtemelen hala çözülmesi gereken bazı sorunlar var. Yalnız olanlar umutsuzluğa kapılmasın, Şubat ayının ikinci yarısı samimi duyguları beraberinde getirecek. Krizdeki çiftlerin rezervasyonlarını mümkün olan en kısa sürede feshetmeleri gerekecek.

burclar-ai-4.jpg

YENGEÇ

Karşıt gezegenler kalıyor, sanki bugünlerde her şey normalden daha fazla çaba gerektiriyormuş gibi. Her gün bunun geçici bir dönem olduğunu hatırlıyorum, belki de geçmişte ortaya çıkan bazı sorunları nihayet ortadan kaldırmamız gerekiyor, zaten Şubat ayının ikinci yarısında her şey mümkün olan en iyi şekilde aşılacak.

ASLAN

Tartışmanın daha kolay olduğu bu dönemde özellikle halkla iç içe çalışan, ortakları ya da işbirlikçileri olmayan kişilerin oldukça öfkelenmesi söz konusu olacaktır. İşyerine sıçrayabilecek büyük bir gerilim aşaması var. Yarı zamanlı işler ödüllendirilir. Başarılı bir deney yapmaya çalışanlar var ve bu nedenle Mayıs ayından itibaren ne yapmamız gerektiğini ve ileriye taşımamız gerektiğini anlamamız gerekecek.

BAŞAK

Mayıs ayına kadar geleceğin yıldızlarına bakıyoruz, birçoğu bahara kadar bir projeyi tamamlayabilecek. Sevdiği birinin desteğine sahip olanların bu günlerde daha da ayrıcalıklı olacağı aşikar.

terazi.jpg

TERAZİ

Büyük bir kriz yaşayan ve belki de büyük tartışmalar yaşayan çiftlerin toparlanmaya çalışması gerekir. İçsel bir rahatsızlık olduğunu düşünmeye devam ediyorum; örneğin son haftalarda bir proje veya program sunanlar, her şeyi en iyi şekilde yapmalarına rağmen kendilerini tatmin olmuş hissetmiyorlar. Kendinize izin vermelisiniz.

AKREP

Akrep kendini aşkta ve başkalarıyla ilişkilerde gerilim içinde bulur, ancak ne söylediğinin, ne istediğinin farkındadır, dolayısıyla hiçbir eylem rastgele olmayacaktır. Eğer bir hikaye şu anda işe yaramıyorsa, bugün artık yeter diyebilirsiniz.

YAY

Bu Pazar gününün yıldızları karşıt bir Ay buluyor. Son dakika projesinin değişmesi muhtemeldir. Ancak bu gelecek için önemli bir gökyüzü olmaya devam ediyor. Hatta önümüzdeki ayın sonunda yeni bir aşk bile yaşanabilir.

burc.jpg

OĞLAK

Bir şeyleri başarmak için olumlu bir burç sahibi olmak yeterli değildir, irade sahibi olmanız gerekir ama neyse ki bu açıdan bakıldığında Oğlak burcunda kararlılık eksikliği yoktur, karakter inatçı ve inatçıdır. Kazananların gökyüzü olmaya devam ediyor, şu anda saldırıları püskürtmek kolay ama aynı zamanda tek bir gün bile dinlenme olmadığı için yorgun hissetmek de mümkün.

KOVA

Güneş burçta, Venüs 16 Şubat'tan sonra gelecek. İronik, eğlenceli tavrı, burcun aşkta güvenilir olmadığını düşünenleri utandırabilir. Sorun özellikle gençleri ilgilendiriyor, Boğa ve Akrep burcuyla olan bağlar bu açıdan daha karmaşık olabiliyor.

BALIK

Bugün Ay tam tersi durumda, melankolinin gerisini ele geçirmemesine dikkat etmeliyiz. Aşk konusunda bu ayın başında şüphelerimiz vardı ama şimdi daha fazla gezegenimiz var, bugün uzun süredir devam eden bir sorunun üstesinden gelmeye yardımcı olan önemli bir dönem.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.