27 Şubat burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'

27 Şubat burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 27 Şubat 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ay bir karşıt açı oluşturuyor, bu yüzden büyük olasılıkla kendinizi en iyi durumda hissetmiyorsunuz veya her şeyi fazla kafaya takmıyorsunuz. Dünden beri herkesle tartışıyorsunuz ya da işinize daha az odaklanıyorsunuz. Küçük komplikasyonlara karşı dikkatli olmalısınız, belki de suçlanmayacağınız bir şeyle sizi suçlayabilirler; Yakında iyi niyetinizi göstereceksiniz ancak kendinize gereksiz endişeler yaşatmayın.

BOĞA

Kırk sekiz saat içinde beklediğinizden daha fazla para bulmanız gerekiyor. Birisi rolünüzü sorgulamaya çalıştı ya da Haziran sonrası dönem için henüz bir onayınız yok. Aşkta hala üstesinden gelinmesi gereken çatışmalar vardır; uzun süredir birlikte olan çiftler için ailenin veya evin mali yönetimiyle ilgili bazı şüpheler de vardır. Her halükarda, eğer bekarsanız, kendinizi insanlarla tanışma fırsatından mahrum bırakmayın, yeni yerlere gitmeye çalışın, güvensizliğin bir kenara bırakılması gerekir.

İKİZLER

Bir arkadaşınız, bir meslektaşınız ya da bir patronunuz sizden bir suçu ya da iddia edilen bir yanlışı unutmanızı istiyorsa ve buna uymaya çalışıyorsa, mendili düğüm atmaya gerek yoktur. Venüs'ün olumlu açısı hem kendi hatanızı fark etmenizi hem de çok fazla pişmanlık duymadan yolunuza devam etmenizi sağlar. Olumlu Mars, özellikle çok külfetliyse veya istediğiniz şeyleri yapmak için zaman bırakmıyorsa, iş görevlerinizi gözden geçirmenizi gerektirerek sizi harekete geçmeye itiyor.

YENGEÇ

Ruh halini parlak, olumsuzlukları hafifleten bir gökyüzü; ayrıca iş konusunda kendinizi daha iyi hissedersiniz, ancak genel olarak yaptığınız işten hâlâ tam olarak memnun değilsiniz, bu arada yeni stratejiler üzerinde çalışabilirsiniz. Bu akşam özel bir çekiciliğe sahip olacaksınız ve eğer bir kişiden bir süre uzaklaşmışsanız, onu "affetmeniz" mümkündür. Biten hikayeler eğer buna değerse kurtarılabilir; yeni aşk hikayeleri iyimserlikle yaşanmalı.

ASLAN

İşyerinde veya genel ilişkilerde size faydalı olabilecek bir kişiyi etkilemek istiyorsanız da harika bir gün; yıldızlar size olaylarla baş ederken "aslan" yeteneğinize güvenmenizi, kısacası öne çıkmanızı tavsiye ediyor. Aşk söz konusu olduğunda kesinlikle daha talepkarsınız, bu nedenle çok uzun süredir devam eden sorunları çözmeye de hazırsınız. Venüs muhalefette, olayları aceleye getirmemeyi istiyor, iki hikayesi tehlikede olan ve bir seçim yapmak zorunda kalan insanlar için yararlı bir öneri, olağan ilişkide bir miktar belirsizlik sürüyor.

BAŞAK

Görünüşe göre az çok tanınmış rakiplere karşı savaşmanız gerekiyor, muhalefetteki Merkür, ancak zarar görmeden çıkacağınız anlaşmazlıkları temsil ediyor. İşteki performansınız yeniden ilgi çekici hale geliyor ve Haziran ayından itibaren bir değişikliği göz ardı etmemek gerekiyor. Elbette oyunun kurallarını değiştirmemiz gerekiyor, bugünlerde önemli bir seçim yapan siz olabilirsiniz.

TERAZİ

Olumlu bir Venüs'ün bazı ilişkilere kesin bir bakış açısı getirme ihtiyacını gerektirdiğini düşünün; bu, aşk krizi yaşayanlar için de yararlı bir göstergedir. Tek kusur her zaman şirketlerle ilgilidir, çevrenizdeki bazı insanlar daha az güvenilir görünür. Bu saatlerde size bazı açıklamalar borçlu olan biriyle tanışma fırsatınız olacak, hukuki sorunlar Haziran ayından itibaren çözülebilir.

AKREP

Her şeyin kontrolünüz altında olduğunu hissettiğiniz günler vardır, diğerleri daha zordur ve bu nedenle bu saatlerde, özellikle belirsiz romantik ilişkilerde dikkatli olmanız gerekecektir. Bu nedenle her türlü provokasyondan kaçınılmalıdır. Bu akşamdan itibaren coşkunuzu açığa çıkarabilmeniz ve düşündüğünüz her şeyi söyleyebilmeniz mümkün.

YAY

Ay olumlu, işte uzun süredir devam eden bir sorunu sevmek ve çözmek için ilginç bir gün. Tek kusur, dikkatle ele alınması gereken ekonomik konular olabilir, ayrıca bazı beklenmedik harcamaların 29'una kadar halledilmesi gerekecek. İşyerinde yenilik, hatta belki yeni bağlantılar ve şirketler. Arkadaşlıklar söz konusu olduğunda bile ilginç bir dönem, eski düşünce kalıplarını parçalayıp tüm sezgileri not almamız gerekecek.

OĞLAK

Yorgunluk kendini hissettirir ve hiçbir şey yapmadan kalmak çok zordur. Bu yorgunluk hissi özellikle bugün Ay'ın karşıt açıda olduğu göz önüne alındığında hissediliyor, zaten ortadan kaldıramayacağınız bir dizi taahhüt var; Günün ilk kısmı bizi sağduyulu olmaya davet ediyor, aşkın bile daha fazla sabra ihtiyacı olacak.

KOVA

Bu Ay'ın iyi görünümü sayesinde, zaten doğuştan gelen netlik niteliklerinizi artırırsınız ve hem tartışmalarda hem de herhangi bir iş görüşmesinde kesinlikle daha ikna edici olursunuz; Bugün kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar, sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel bir şeyler organize edebilirsiniz ve eğer kalbiniz sadece etrafınıza bakarsa. Duyguları tatmin eden ve kriz yaşayan çiftlerde, çözülmesi gereken sorunun nerede olduğunu anlamaya yardımcı olabilecek bir akşam; artık zevke yer vermemiz gerekiyor.

BALIK

İşle ilgili özel bir an yaşıyorsunuz. Bunun nedeni, birçok kişinin ilgi odağı olmanız ve Merkür'ün burcunuzdaki yeni geçişinin yalnızca verimli ilişkileri teşvik etmesidir. Aşkta dikkatli olmalısın çünkü tartışmak kolaydır, mesafeli hissetmek kolay. Şu anda biraz daha kesinliğe ihtiyacın var. Gelecek ayın toplantılar için ilginç bir ay olacağını öngörerek, düşünmek için kısa bir ara vermek isteyebileceğiniz ihtimali göz ardı edilemez. 11 Mart'tan itibaren Venüs'ün burcunuzda olacağını, artık doğan dostlukların iyiye işaret edeceğini unutmamanız yeterli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.