24 yıllık ünlü metal devi iflas etti! Çok sayıda çalışan işsiz kaldı

24 yıllık ünlü metal devi iflas etti! Çok sayıda çalışan işsiz kaldı
Küresel ekonomik kriz sonrası iflas haberlerinin ardı arkası kesilmezken bu kez kötü haber maden devinden geldi. İşte tüm ayrıntılar...

Geçtiğimiz yıllarda dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi ile başlayan iflaslar bitmek bilmezken her geçen gün çoğalıyor.

Türk metal devi iflas etti. 24 yıllık şirketteki yüzlerce çalışan işsiz kalacak

En çok iflasın meydana geldiği ülkelerden birisinin Almanya olması herkesi şaşırttı. Türkiye'de ise para sıkıntısından dolayı iflas eden firmalara bir yenisi daha eklendi.

Türk metal devi iflas etti. 24 yıllık şirketteki yüzlerce çalışan işsiz kalacak

Daha önce konkordato talebinde bulunan bu firmanın iflasına hükmedildi. Söz konusu firmanın Ankara merkezli faaliyet gösteriyor olması dikkatlerden kaçmadı. Edinilen bilgiye göre Sed Geri Dönüşüm Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iflas etti.

Çok sayıda kişiyi istihdam eden 24 yıllık Türk firması iflas etti!

Bahsi geçen firmanın 1999 yılında kurulduğu iddia edildi. Yani 24 yıldır faaliyet gösteren firma resmen iflas etti. Firmada çalışan çok sayıda kişinin ise işsiz kaldığı öğrenildi.

24 yıllık Türk şirketi iflas etti! Çok sayıda kişi maalesef işsiz kalacak

T.C. Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi tarafınca yapılan iflas açıklaması şu şekilde:

Ankara Ticaret Sicil Memurluğunun 432564 sicil nosunda kayıtlı olan SED GERİ DÖNÜŞÜM METAL NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından mahkememize açılan konkordato davası nedeniyle; Mahkememizin 24/10/2023 tarihli duruşma ara kararı ile; Ankara Ticaret Sicil Memurluğunun 432564 sicil nosunda kayıtlı olan SED GERİ DÖNÜŞÜM METAL NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin konkordato davasının REDDİ ile 24/10/2023 günü saat 14:23 itibariyle İFLASINA karar verilmiş olup, İ.İ.K.'nun 308 ve 288. maddeleri uyarınca ilanen tebliğ olunur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.