23 Ocak burç yorumları 'Güzel haberlerin eli kulağında'

23 Ocak burç yorumları 'Güzel haberlerin eli kulağında'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 23 Ocak 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Aşılması gereken tek engel, kendi başına aşılmaz rahatsızlıklar yaratmayan, ancak gecikmelere, sıkıntılara veya geçici rahatsızlıklara yol açabilen Ay'ın konumudur. Hiçbir engel tanımadığınız bir şeyi yapmayı kafanıza koyduğunuz zaman, bu Salı günü sizinle tam olarak aynı fikirde olmayan insanlar bile bulabileceğinizi ve bu konuda kendinizi biraz kötü hissetmenizin normal olacağını biliyoruz.

BOĞA

Büyük değişimlerin gezegeni Uranüs'ün burcunuzda olduğu doğrudur ancak bu, etrafınızdaki şeylerin değişmesi gerektiği anlamına gelmez. Söylemek gerekir ki, tam tersine yaşam tarzını değiştiren dış koşullardı ve uyum sağlamamız gerekiyor.

İKİZLER

Sözlerinizi anlayabilen biriyle aşk hakkında konuşmak için faydalı bir gün; Venüs'ün artık karşıt konumda olmaması belirleyicidir, hem yalnız kalpleri tutku bulmaktan, hem de krizdekileri kesin bir aydınlanma yaşamaktan koruyan yeni bir duruma doğru atılan ilk adımı temsil eder.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Ocak ayının sonunda gezegensel karşıtlıklar yaşanacak, yıldızlar karşıt konumda olduğunda gerçekle yüzleşmemiz gereken an gelecektir. Her şeyden önce, krizde olan profesyonel ilişkileri olan veya ortakları veya işbirlikçileriyle şüpheleri olan kişiler uzlaşma aramak zorunda kalacaklar.

ASLAN

Gayrimenkullerle ilgili pratik ve ekonomik konular zaten birkaç aydır düşüncelerin merkezinde yer alıyordu. Örneğin bir şirkette hisse sahibi olanlar bazı pozisyonlardan kendilerini uzaklaştırmış olabilir, kendi başına çalışanlar grup veya rol değiştirmeyi seçmiş olabilir. Tartışmalarda eksiklik yoktu. Şubat ayının ikinci yarısında daha karmaşık bir an yaşanacak, bu yüzden herkese karşı çıkmamak için tartışmalardaki şartları yumuşatmayı öneriyorum.

BAŞAK

İşte iyileşmeden fayda sağlayabilecek belirli iş ilişkileri için belirleyici günler. Bahar temizliğine erken başladınız, hatta bir süredir karmaşık durumlardan uzaklaşmaya karar verdiniz. Tüm sorunlar çözülmedi; aile içinde ya da iş yerindeki partnerlerle anlaşmazlıklar olduğu anlaşılıyor. Nasıl biri olduğunu biliyorsun; Başlangıçta bir anlaşma, barış içinde yaşamak (ekonomik açıdan doğru bir uzlaşma olması koşuluyla) ararsınız, sonra işlerin uzun sürdüğünü görürseniz kesin bir kopuşa varırsınız.

burclar.jpg

TERAZİ

Yılın bu zamanında gecikmeler, sıkıntılar olur ama her şey geçer, bunu unutmayın! Bazen sabahları yorgun uyanırsınız, gün içinde ne olacağı endişesiyle. Herkesin kendi yaşam tarzı ve çözülmesi gereken olası sorunları olduğu açıktır. Bu nedenle aşkta dikkatli olun çünkü bir tür psikolojik uzaklaşma veya karşılıklı yanlış anlama ortaya çıkabilir ve iş yerinde önemli bir şey yapıyormuşsunuz gibi hissedilirsiniz.

AKREP

Bugünlerde işle ilgili bazı cevaplara ihtiyacınız var. Her halükarda Venüs'ün olumlu olmasıyla aşkın toparlandığı söylenebilir ve bu bilgi özellikle güçlü bir kriz yaşayanları memnun edecektir. Hala konuşmanız gereken veya cevap beklediğiniz bir şey varsa, yalnızca Cuma günü sade bir gün olacak. Artık keyifli buluşmalar düzenlenecek, 28. Pazar günü aşk yine başrolde olabilir.

YAY

Bugünlerde tatmin olmayanlar alternatifi başka durumlarda, başka ortamlarda arıyor ya da kararsızlık içinde buluyor. Yılın ilk yarısı, ikincisinde ne yapılacağına karar vermek açısından önemli olacak. İstikrarlı bir işi olmayan gençler, başka şehirlerde, hatta yurt dışında yeni deneyimler aramaya daha istekli. Şubat ayında aşk belirleyici olacak, hikayesi olan teyit etsin, olmayanlar arasın. Kova, Koç ve Aslan ile ilişki yaşamak olası gözüküyor.

burccc.jpg

OĞLAK

Bu günlerde kararlarınızda her zamankinden daha katı, açıklamalarınızda ise biraz sert olabilirsiniz. Çünkü bir dönüm noktasında olduğunuzu anlamışsınızdır, çok önemli durumları ayarlamanız gerekmektedir. Sorumlu sizsiniz, durumun nabzını tutuyorsunuz, sadece romantik değil işle ilgili birçok konuda dengeyi koruyorsunuz. Böyle devam etmenizi öneriyorum.

KOVA

Aşkın hayatın kahramanı olarak geri döneceğini unutmayın, bu yüzden eğer kalbiniz hazırsa 16 Şubat'tan itibaren Venüs burcunuzda olacak, şimdiden hazırlanmalısınız! Bu dönemde, tüm geçerli ilişkilerde ve iyi bir çalışma fikri sayesinde de ifade edilebilecek yaratıcılığın kazanacağını da hatırlamakta fayda var.

BALIK

Çift olarak belli bir tatminsizliği aşmak için yeni bir şeyler arayabileceğiniz bir dönemdir. Bazı anlarda hayatla, gündelik hayata dair kararlarla yüzleşirken yalnız olduğunuzu hissedersiniz. Üstelik İkizler, Yay, Koç gibi burçlarla karşı karşıyaysanız yansımalarınız adeta bir yükmüş gibi görünebilir, hatta sizi hayatı fazla kaygılı yaşamakla suçlayabilirler. Olumlu yanlarına bakalım, Venüs yeniden olumlu bir duruma geldi, ay sonu merak uyandırıcı bir duyguyu yaşamak açısından önemli olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.