23 Mart burç yorumları 'Bugün onların şanslı günü'

23 Mart burç yorumları 'Bugün onların şanslı günü'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 23 Mart 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu astrolojik durumun gerçekten önemli olduğunu, hafta sonunun duyguları yeniden modaya getirdiğini ve her şeyden önce yılın ikinci yarısını nasıl planlayacağınızı düşünmeye başlamak için ideal bir dönem. Çünkü Haziran ayından itibaren Jüpiter'in olumlu bir etkisi olacak ve Şubat gibi fiziksel açıdan kafa karıştırıcı olan aylardan 2024'e zorlu bir başlangıçtan sonra toparlanmak zorunda olanlar var. Bu burcun asla eksik olmadığı güç ve cesaretle, önümüzdeki birkaç hafta içinde bile hedeflere ulaşmak daha kolay olacak.

BOĞA

Jüpiter'in burçta olmasıyla yoğun bir yıl devam ediyor, Mayıs ayı sonuna kadar daha önce başka vesilelerle de açıkladığım gibi önemli seçimler yapılabilir. Jüpiter hem iyi hem de kötü durumları aydınlatan bir deniz feneri gibidir. Sadece hayatınızı geçmişte olumsuz olan her şeyden "arındırmanız" gerekiyor.

İKİZLER

Bu saatlerde dikkatli olun, provokasyonlar var ve bir şekilde boşaltmaya çalışmanız gereken bir ajitasyon olduğunu hissediyorsunuz; önemli olan bunu aşka dökmemek çünkü aksi takdirde bu hafta sonu, özellikle de bu cumartesi bir huzursuzluk kaynağı haline gelebilir. Bu nedenle zor bir aşk yaşayan ya da kendisini partneriyle ya da iş yerindeki bir kişiyle karşı karşıya bulan kişiler, gerçeklerin kanıtlarına teslim olmaya çalışmalı, gerginlikleri azaltmalı, bazı durumların artık eskisi gibi olmadığını anlamalı ve ona göre hareket etmelidir.

YENGEÇ

Bir şey yapmaya niyetliyseniz ve etrafınızda sizinle aynı fikirde olmayan partnerler veya insanlar varsa devam edin; aşk ilişkileri de dahil olmak üzere genel olarak ilişkiler bu dönemde çok iyi durumda. Venüs ve Jüpiter'in mükemmel açıda olduğu unutulmamalıdır, bu nedenle bu dönemde ortaya çıkan tüm hikayeler önemlidir ve bazı özel durumlarda, eğer bir ayrılık varsa, daha ılımlı tavsiyelere bile dönülebilir. Bu burcun en güzel, romantik ve olumlu yanı geri dönüyor.

ASLAN

Yılın ikinci yarısının daha iyi geçeceğini görmeye başlıyoruz, burada aile, ekonomi ve iş konularını birbirinden ayırmamız gerekiyor çünkü iş söz konusu olduğunda aşılamaz sorunlar yok ve hatta birçoğunun zorlukların üstesinden geldiğini ve hazır olduğunu söyleyebilirim. gelecekle cesaretle yüzleşmek. Ancak Şubat ayından Mart ayının başına kadar olan dönem duygusal ve aşk açısından kolay olmadı. Her halükarda iki hikaye arasında kararsız kalanlar nisan ortasına kadar kesin bir seçim yapmak zorunda kalacak, nisan ayında ise yeni keyifli karşılaşmalar yaşanacak.

BAŞAK

Çalkantılı bir dönem ve karşıttaki Mars'ın hala bazı şüphelere yol açıyor. Özellikle Ağustos ayının sonunda doğanlar tedirgin, gelecek konusunda şüpheci veya verilecek bir karar konusunda belirsiz; dolayısıyla bir bakıma kolaylıkların belirleyeceği bir tercihler dönemidir. Aslında Başak burcunun parayı önemsediğini ve bir faaliyette bulunmak zorunda kaldığında haklı olarak yeterli bir ödül istiyor. Dolayısıyla bu dönemde ileri sürülen müzakerelerin belli bir açıdan cazip olması gerekecek, en geç Mayıs ayı sonuna kadar bir karar verilmesi gerekecek. Bu aynı zamanda esnaf olan, dükkanı, işi olan insanları da ilgilendiriyor.

TERAZİ

Bu burç gerçeği söylemeye hazırdır ve bu nedenle geçmişte aşırı diplomatik pozisyonlardan uzaklaşmıştır; şimdi, eğer bu burca aitseniz, muhtemelen belirli bir iç dengeyi, son zamanlarda kaybolan biraz huzuru bulmanız gerekiyor, bu sizin hatanız olmasa bile. Hatta son birkaç ayda birisinin imajınızı sorgulamış veya manipüle edilebilecek bir kişi olduğunuzu düşünmesi muhtemeldir. Açıkçası durum böyle değil ve siz bunu, kimsenin beklemediği ani bir isyan sayesinde de gösterdiniz. Güvendiğiniz bir kişinin arkadaşlığı yardımcı olacaktır, astrolojide Terazi burcu birliği temsil eder, çiftin kendi başına iyi durumda olması pek olası değildir.

AKREP

Astrolojik durum henüz haziran sonrası kadar canlı olmasa da, bu dönemde Akrep burcunda doğanların, Mars ve Venüs'ün bu çifte iyiliğinden tam anlamıyla faydalanmalarını isterim. Her halükarda unutulmayacak bir hafta sona eriyor, diyebilirim ki, gerçekten çok daha büyük heyecanlar yaratabilecek bir Pazar günü, en güzel hisler, en canlı duygular yine eski tonuna kavuşacak onları arayan herkese.

YAY

Havada aşka yayılma riski taşıyan belli bir hoşnutsuzluk var ve burada Yay burcundakilerin nasıl düşündüğünü anlamamız gerekiyor; anlayışlı ve uzlaşmacı insanlar varsa sorun yoktur, ancak bugün mutlaka tartışma ararsanız öfkenizi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bazı şüphelerin ya da aşkın nedeni üzerine derin düşünmenin yaşandığı bir Cumartesi günü, bu nedenle kriz yaşayan çiftlerin yine de çok fazla söze dikkat etmesi gerekiyor.

OĞLAK

Cumartesi Pazar'dan daha güzel, dolayısıyla kim konuşmak zorundaysa konuşmalı, kim itirazda bulunacaksa çekinmeden kendini ifade etmeli; Venüs ve Mars'ın mükemmel açıda olması nedeniyle aşk için yararlı bir burçtur. Oğlak burcunun tutkuları her zaman çok yapıcıdır ve hayata hakim olan belirli bir rasyonellikten ilham alır. Bu nedenle olumlu, ileri görüşlü bir gelecek vizyonuna sahip bir referans kişisi bulmak önemlidir.

KOVA

Gelecek açısından da önemli seçimler yapmakta fayda var, mayıs ayı sonuna kadar pek çok şüphe devam edecek olsa da yeni şeylere cesaretle göğüs germek gerekiyor. Bu dönemde aşk ilgi çekicidir, yeni kurulan ilişkiler henüz keşfedilmemiş olduğundan daha fazla önem taşır.

BALIK

Mars yakın zamanda burcunuza girdi, aynı zamanda sizi bir süredir ertelediğiniz, aşk ve işle ilgili seçimler yapmaya da itiyor. Böylece bu yıldızlar radikal bir yaşam değişikliğine doğru ilerliyor; Burcunuzun hassas olduğunu, aynı gün içinde bile iniş ve çıkışlara neden olabilecek duygusal dürtüler tarafından yönlendiriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.