21 Nisan burç yorumları! Aşk hayatınızda sürprizler geliyor

21 Nisan burç yorumları! Aşk hayatınızda sürprizler geliyor
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 21 Nisan 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Gerginlik hali var çünkü bir kırgınlık var, tam olarak giderilemeyen bir sorun. Risk, sinirlenmek, işleri gereksiz yere ağırlaştırmaktır. Her küçük zorluğu çözmek zaman alır. Bugün ailenin ilgiye ihtiyacı var ve akşam boyunca aşırı gerilim yaşanabileceğini göz ardı etmiyorum. Muhtemelen bazı konuları gözden geçirmeniz gerekecek ve eğer bir program kesintiye uğrarsa, aceleci sonuçlara varmamaya çalışın çünkü aşkta aceleci kararlar verebilirsiniz.

BOĞA

Bu günlerde güzel fikirleriniz var, bir şeylerin değiştiğini hissediyorsunuz, tesadüf değil: Sonuçta Jüpiter Mayıs sonuna kadar burçta kalacak. 2022-2023 iki yıllık dönemde yaşanan dikkatsizliğin ya da yüzeysel tutumların bedelini bu yılın başında kritik bir dönem yaşayan herkesin ödediğini hatırlatıyorum. Duygular yeşil ışık yakıyor, 29. Venüs'ten itibaren burca giriyor. Aşk hakkında daha fazla bilgi edinmek istemeyenler bile özel bir duyguya dahil olabilecekler.

İKİZLER

İyi bir aksiyon kapasitesi geri gelir, diğer yandan coşkulu ve yaratıcı karakteriniz sayesinde zor dönemlerde bile kötü bir durumu en iyi şekilde değerlendirmeyi başarırsınız. İş yerindeki bir sorundan, bir anlık kesintiden sonra geri döndüyseniz, kısa sürede çözümlerin bulunacağını göreceksiniz. Yeni aşklar için ihtiyacınız olan tek şey iyi niyet, olası yeni karşılaşmalar ve kapıda olan duygulardır.

YENGEÇ

Geçen hafta biraz endişe ve gerginlikle ayrıldığım oldu ama neyse ki iyi dozda cesaret var, bu yüzden bugün ikinci düşünceler sahneye hakim oluyor, başkalarıyla ilişkilerde de dikkat. Aşkta azami ihtiyatlı olmalısınız. Ay'ın kritik açıda olması, geçmeyen bir rahatsızlık veya son birkaç saattir tam olarak deneyimlemediğiniz bir şey hakkında sizi endişelendiriyor.

ASLAN

Başkalarıyla ilişkilerin dikkate alınması gereken bir dönem bu, bir arkadaş sayesinde, size değer veren bir kişi sayesinde yarı zamanlı bir işi kabul etmeniz mümkün olacak, önümüzdeki iki ay ilginç şeyler yapmanıza izin verecek, bahar yılın karlı ikinci yarısı için sıçrama tahtası. Aşkta suskunluğun üstesinden gelmek daha kolaydır. Ancak bir aşk hikayesi yürümezse Mayıs ayından itibaren ipi gösterecek.

BAŞAK

Mart 2023'ten bu yana bazı kişisel ve profesyonel yolları gözden geçiriyorsunuz ve büyük sorumluluklarla yüzleşmek zorunda kaldınız: Önemli kesintiler yapmanın ve yeni projelere rasyonel bir şekilde başlamanın zamanı geldi. Aslında geçen yılın baharından bu yana mesleki ve diğer ilişkiler değişti. Güvendiğiniz kişilere artık güvenilmiyor, grup içinde bile bazı hoşgörüsüzlükler oluşmuş olabilir. Aşkta 29'undan itibaren avantajlı bir durum başlar, Mayıs ayı işleri yoluna koyar, aynı zamanda bir süredir kesintiye uğrayan bazı ilişkilerin toparlanmasına da yardımcı olur.

TERAZİ

Açıklığa kavuşturulması gereken bir şey varsa, krizdeki çiftlere azami dikkat gösterilmesini tavsiye etmek en iyisidir; Bekarlar bile artık biraz düşünceli, önümüzdeki dört gün tutumların gözden geçirilmesini ve hatta bazı durumlarda biraz öfkeyi içerecek. Mayıs ve Haziran ayları arasında iş talebinde bulunmak istiyorsanız daha fazlasına sahip olacaksınız.

AKREP

Önümüzdeki birkaç gün içinde taahhütler bekleniyor, eğer kendi işiniz varsa, muhtemelen kendinizi önemli bir projeye adamak zorunda kalacaksınız, sanki sahneye çıkmış ve bir şekilde sesinizi duyurmuşsunuz gibi. Bu durum aşk konusunda sıkıntıya yol açabilir, birçok şeye kapılıp, olabildiğince konsantre olma fırsatı bulamayacaksınız, Mayıs ayı mesafelerin doldurulması gereken bir ay olacak.

YAY

Venüs tutkuları, yapma arzusunu temsil eder. Şimdi iyi görünüyor. Ev projeleri, bir şeyi değiştirme arzusu, birçoğunun zihninde net bir değişiklik var, yaza kadar iş kontrolü. Duygusal alanda "i"leri noktalamak istersiniz: size kürek veren biri vardı ya da Mart ayında bir kriz yaşandı. Artık kendinizi empoze edeceksiniz çünkü bunun hayatınızın hikayesi olup olmadığını anlayabilirsiniz, karar verdiniz. Cumartesi günü bazı komplikasyonların ortaya çıkması nedeniyle, bu akşam bazı önemli sorunları daha gönül rahatlığıyla çözebileceksiniz.

OĞLAK

Ara sıra sizin de molaya ihtiyacınız var. Son zamanlarda aileniz için, eviniz için çok çalıştınız, bir yandan da sevginizi gösterme biçiminiz her zaman çok somut. Aile ve kişisel meseleler için Mayıs mükemmel bir ay olacak. Örneğin anlaşma gerektiren bir işiniz varsa, iyi haber bekliyorsanız büyük ihtimalle dört hafta içinde tatmin olursunuz. Ancak bugün gökyüzünde belli bir ilgisizlik var. Ya da sadece enerjiyi geri kazanmak için kendi başınıza kalma arzusu. Meditasyon molaları hayatınızda nadir değildir.

KOVA

Kova burcunun her şeyden çabuk sıkıldığını unutmamak gerekir. Bu nedenle özellikle gençleri, ulaşılmaz bir aşkın özlemini çekenleri ilk baştaki heyecanlarını kaybetmemeye davet ediyorum. Aslında Mayıs ayında bazı raporlar ilgisini kaybedebilir ve gözden geçirilmesi gerekebilir; çift ​​uzun süredir devam ediyorsa ve çok fazla mesafe varsa daha da fazlası.

BALIK

Dün Ay'ın muhalefetinin devam ettiği göz önüne alındığında, Pazar daha iyi başlıyor. Maneviyat lehine olan şeylerin maddi yönüne daha az önem vereceksiniz, aşk önemli bir mevsimle yeniden teyit edilecek. Aslında 29'undan itibaren Venüs yeniden aktif hale geliyor ve oyuna geri dönme arzusu her seviyede eksik olmayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.