20 Şubat burç yorumları 'Gökyüzündeki yıldızlar sizin için parlıyor'

20 Şubat burç yorumları 'Gökyüzündeki yıldızlar sizin için parlıyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 20 Şubat 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Son üç hafta belli duygularla doluydu, Şubat ayı kaygıyla başladı, önemli bir sınavla yüzleşmem gerekiyormuş gibi. Çoğu sadece bunu başarmakla kalmadı, aynı zamanda büyük bir zafer de elde etmiş olabilir. Bu nedenle Şubat ayının bu son kısmı olumlu yıldızlarla doğar, fiziksel enerjiyi geri kazanmanıza olanak tanır; Kaybettiğiniz zamanı telafi ediyorsunuz, ay başındaki sokağa çıkma yasağı ve uğraşmak zorunda kaldığınız sıkıntı hissi büyük ölçüde bitti. Zorluklar sizi kırmak yerine güçlendirir diyebilirim, tebrikler!

BOĞA

Yola çıkıyorsunuz ama tüm niteliklerinizi devreye sokma isteği de artıyor, bunların arasında inatçılık da var, bir sorunu çözmek istediğinizde sizi diğerlerinden ayıran inatçılık. Bazı insanlar uzaklaştıysa yolunuza devam edin. Bugüne kadar anlayışlı bir tavır sergilediniz ve hayatınıza iyi ve kötü günler getirebilenler de oldu; artık her türlü dayatmaya yeter diyeceksiniz.

İKİZLER

Venüs bir kez daha lehteyken, aşka odaklanın, Mars da mükemmel durumda. Bu gökyüzü yalnız kalplere, hatta geçmişte sorun yaşamış herkese haber veriyor. Eğer bir insan uzaklaşmışsa, onun geri dönüşünü dilemek yerine artık ufkunuzu yeni deneyimlere açmanın ne kadar güzel olduğunu düşünmeye başlayacaksınız; Şubat ayının sonu kurtuluşun gökyüzü!

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

YENGEÇ

Burada Yengeç burcu için Şubat ayına zorlu bir başlangıç ​​yaptıktan sonra bahsettiğim iyileşme süreci başlıyor; Bu sezonda daha fazla enerji var ve bu da duygusal açıdan çok ilgi çekici. Şubat ayının başında bazı sonuçları yavaşlatan küresel muhalefet neredeyse tamamen sona erdi, dolayısıyla profesyonel ilişkilerin yönetilmesi de daha kolay olacak.

ASLAN

Sadece sevmeye hazır değilsiniz, aynı zamanda duyguların dayanıklılığını da test etmeye hazırsınız! İçeride de dışarıda da, yolunda gitmeyen durumları sürdüremezsiniz. Venüs'ün muhalefetteki yeni geçişi, sizi evriminizi engellemeye çalışan insanlarla karşı karşıya getirecek kararlı ve aceleci bir tutumu destekliyor.

BAŞAK

Sizi geliştiren ve karşılaştırmalar kazandıran en önemli kısım ayın başında gerçekleşti. Artık her şey daha rahat akıyor ama işlerin kötü gittiği de söylenemez. Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi yaparak ekstra onay bile alabilirsiniz. Komisyonla çalışarak daha yüksek kazanç elde edenler de var. Genel olarak ilgi çekici yıldızlar olarak kalırlar ve zaman geçtikçe gelecekte faydalı olacak harika ve yeni bir deneyim yaşama arzusunu geliştireceksiniz.

burc.jpg

TERAZİ

Kesinlikle eskisinden daha aktifsiniz. Öte yandan Şubat ayı yanlış başladı ve ancak şimdi toparlanmaya çalışılabilir, bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bu aynı zamanda güçlü yanlış anlamalardan etkilenen aşk sorunları için de geçerlidir. Venüs burç değiştiriyor ve siz de çevrenizdeki insanlara karşı tutumunuzu değiştiriyorsunuz. Bugünden itibaren biz sizin dediğinizi yapacağız ve sizin düşüncelerinize, sizin iş yapış biçiminize uymayan herkes sizinkinden farklı bir yol izleyebilecektir.

AKREP

Bu durum yalnızca Güneş'in dünden bu yana yeniden elverişli hale gelmesi nedeniyle değil, aynı zamanda Ay'ın yeniden aktif olması nedeniyle de büyük ilgi görüyor! Duygular bir dönüm noktasında, Venüs'ün kare açıda olmasıyla, tavrını değiştirmeyen bir kişinin şikayetlerini artık dinlemek istememeniz muhtemeldir, sizi ikna etmeyenleri test etme arzusu geri döner.

YAY

Endişelerinizi, projelerinize her zaman karşı çıkan insanları, hoş olmayan hisler uyandıran ortamları ve belirsiz bir şekilde ortaya çıkan hikayeleri bir kenara bırakın; artık büyük bir netlik arzusu var, özellikle Merkür ve Venüs Mars'la iyi açıdayken, zorluklar size göre değil. Dolayısıyla büyük bir ivmenin, önemli tutkuları yaşama arzusunun geri dönmesi de mümkündür ve burcun bazı bekarlarının fikir birliğini biriktirmeye başlamasına şaşırmam.

11-subat-burc.jpg

OĞLAK

Azla yetinmiyorsunuz, büyük planlar yapmak için doğmuşsunuz ve başarınızın mimarı olarak kalmanız tesadüf değil, tek sınır fiziksel yorgunluk. Arada sırada nefes almak için durmaya çalışın. Artık her şey yeniden devreye giriyor, hayat, istediğinizi elde etmek için bir tür aralıksız mücadele haline dönüyor, ne kadar ileri gidersek, onaylar da o kadar büyük olacak.

KOVA

İşte büyüme günleri, bir dilek tutarsanız hemen gerçekleşir demiyorum ama somut bir şeye odaklanabilirsiniz; İlginizi çeken bir proje varsa öne çıkmaktan çekinmeyin. Geçen yılın sonunda tamamen deneysel olarak başlayan bir çalışma, artık belli bir ağırlığa ve başarıya ulaşabiliyor.

BALIK

Astrolojik durum yeniden aktif hale geliyor, özel sezgilere güvenebileceksiniz ve sizi takip etmeye davet ettiğim yenilenme aşamasını yalnızca melankoli ve karamsarlık engelleyebilir. Yıldızlar en iyi dönemleri işaret ediyor ve sinyalini veriyor ama kolları sıvayıp en iyi sezgilere odaklanması gereken biziz. Hayatınızın, olup biten her şeye dikkat etmeniz gereken bir aşaması, dedikleri gibi, antenlerinizi kaldırın!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.