2 sevgilinin trajik ölümü 'Peş peşe denize atladılar

2 sevgilinin trajik ölümü 'Peş peşe denize atladılar
İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, 23 yaşındaki Aleyna Sarıkaya ve sevgilisi olduğu iddia edilen 24 yaşındaki Ramazan Kaya, trajik şekilde hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, Aleyna Sarıkaya ile Ramazan Kaya ve yanlarında bulunan iki arkadaşı, dün sabah saatlerinde Emirgan İskelesi'ne geldiler.

İddialara göre, araçlarında otururken Aleyna Sarıkaya ve Ramazan Kaya arasında bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın ardından Aleyna Sarıkaya, ani bir kararla araçtan inerek koşarak denize atladı. Sevgilisi Ramazan Kaya, Aleyna'yı kurtarmak için hemen denize girdi.

Ancak, dalgalara kapılan çift ve yanlarında bulunan arkadaşları kurtarılamadı. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi sevk edildi. Yapılan çalışmaların ardından Aleyna Sarıkaya ve Ramazan Kaya denizden çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan çift, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Aleyna Sarıkaya ve Ramazan Kaya maalesef hayatlarını kaybettiler. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.