2. el araç alacaklar dikkat! Kamu bankasından taşıt kredisi kampanyası

2. el araç alacaklar dikkat! Kamu bankasından taşıt kredisi kampanyası
İkinci el otomobil satın almak isteyenler için taşıt kredisi imkanı sunan banka kredi maliyetlerinde değişikliğe gitti. Güncel faizler ne kadar oldu?

Türkiye’de otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredisi taleplerini bankalara iletmeye devam ediyorlar. Araç fiyatlarındaki yükselişler ikinci el otomobil satın alacakları zorluyor. Her ne kadar devletin bazı tedbirleri ile beraber ikinci el otomobilde fahiş fiyat sorununun önüne biraz geçilmiş olsa da araç fiyatları henüz normalleşmedi. Daha önce yapılan yüksek oranları zamlar halen daha ikinci el araçların fiyatlarında kalmaya devam ediyor.

Otomobil ihtiyacı olan ama bütçesi kısıtlı olanlar ikinci el otomobil satın almayı daha cazip buluyorlar. Sıfır kilometre araçların yanlarına fiyatlarından dolayı yaklaşamayanlar ikinci el araçlara yöneliyorlar. Ancak orada da bir bütçe sıkıntısı olabiliyor. İkinci el araç almak için bütçe sorununu aşmaya çalışanlar ise ikinci el araç satın alımlarında taşıt kredisi veren bankaları araştırıyorlar. Kamu bankası Halkbank vatandaşların ikinci el otomobil alımlarına finansal destek veriyor.

HALKBANK İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İkinci el otomobiller için taşıt kredisi çekmek isteyenlere Halkbank tarafından önemli bir imkan sunuluyor. Bu vatandaşlara finansman desteği vermeyi teklif eden Halkbank kredi koşullarını açıkladı. İkinci el taşıt kredisi için Halkbank hangi maliyetleri talep ediyor? İkinci el taşıt kredisi ile Halkbank’tan ne kadar kredi alınabilir?

FAİZ YENİLENDİ!

Halkbank son günlerde faizlerde değişikliğe gitti. Bundan ikinci el taşıt kredisi kampanyası da eklendi. Artık Halkbank aylık yüzde 3,20 oranında faiz ile müşterilere ikinci el taşıt kredisi imkanı sağlıyor. Halkbank’ın ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sunduğu bu faiz teklifi diğer bankalar ile karşılaştırıldığında makul bir seviye olduğu görülüyor.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

İkinci el taşıt kredisi çekenler Halkbank’ın sunduğu ödeme planı seçeneklerine de sahip oluyorlar. Buna göre kredi çekerken kredi taksitlerinin hangi periyotta olacağına müşteri karar veriyor. İkinci el taşıt kredisi için müşteriler aylık eşit taksitli, artan taksitli ve azalan taksitli ödeme planlarından birisini seçiyorlar.

280.000 TL KREDİNİN MALİYETİ

Halkbank'tan 48 ay vadeli 280.000 TL ikinci el taşıt kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 13.565 TL tutarında kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti 651.157 TL'yi buluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.