19 Nisan burç yorumları: Bugün Merkür ve Venüs kavuşuyor

19 Nisan burç yorumları: Bugün Merkür ve Venüs kavuşuyor
19 Nisan cuma günü her saati bir gezegen yönetir bugünü aşk ve sevgi gezegeni güzelliğin temsilcisi Venüs yönetiyor. Ayrıca bugün özellikle Merkür ve Venüs kavuşumu burçların hayatına etki edecek.

Merkür ile Venüs kavuşumunun ne anlama geldiği astroloji sevenlerin ve okurların tarafından merak edilen ve aslında burçların hayatını hemen hemen her açıdan etkileyen bir kavuşum olarak karşımıza çıkıyor. Merkür ve Venüs kavuştuğunda bir neşe söz konusu oluyor. Evde, işte ve özel hayatınızda olumlu değişimlere şahit olabilirsiniz.

Merkür ve Venüs, her iki gezegen de rajasik bir gezegendir. Yani yaratıcı, eğlenceli, aktif, ihtiraslı ve keyif alma odaklıdır. Başkalarıyla yakınlık kurma, iletişimlerinizi güçlendirme konusunda daha başarılı olabileceğiniz bir dönemdir.

Özellikle Vedik astrolojide, Merkür Venüs Kavuşumu, aynı eşi iki kez evlenme eğilimini de işaret edebilir çünkü Merkür "çiftleştirme" özelliğine sahiptir. Bu durumda, aynı eş (Venüs), kişinin hayatında iki kez belirebilir.

KOÇ

Sevgili Koçlar, yükselen Koçlar bugün estetik güzelliği ile ilgili araştırmalara girebilirsiniz kendi görselliğinizle ilgili yenilik ve değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz Merkür gerilerken estetik ve güzellikle ilgili değişimler yapmaktan korkmayın Merkür iletişimi etkileyen bir gezegendir,özellikle uzun bir süredir görselliğinizle ilgili istediğiniz değişimleri bugün hayata geçirmek için güzel bir gün.

BOĞA

Sevgili Boğalar, yükselen boğalar bugün Merkür ve Venüs kavuşumu sizleri uyarıyor sevdiğiniz insanlara Seni seviyorum demekten kaçınmayın, onlara karşı sevginizi cömert bir şekilde ifade edin.

İKİZLER

Sevgili İkizler, yükselen ikizler bugün Merkür ve Venüs kavuşumu beklentileriniz, kararlarınız düşünceleriniz, duygularınız konusunda sosyal ilişkilerinizde net olmaya özen gösterin.

11-subat-burc.jpgYENGEÇ

Sevgili Yengeç, Merkür ve Venüs kavuşumu sevgili yengeçler yükselen yengeçler kariyeriniz ve çalışma ortamınızda görmeyi istediğiniz güzellikleri görmekte zorluk çekiyorsanız bugün göremediğiniz güzellikleri kariyer ve iş ortamınızda görebildiğiniz için şükrünü şükür katabilirsiniz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar, yükselen Aslanlar bireysel yaşamınızda idealleriniz istekleriniz öğrenmeniz ve öğretmeniz konusunda sizi destekliyor. Neyiniz eksik neyi öğrenemediniz Hangi konuda araştırma içerisindeyseniz bilgi önünüze gelecek yeter ki zihninizi öğrenmek istediklerinize karşı açık tutun.

BAŞAK

Sevgili Başak, Merkür ve Venüs kavuşumu neye inanıyorsunuz neye inanmak istiyorsunuz o konuda sizi destekliyor olurken başkalarının neye inandığı neyi desteklediği değil sizin neye inanıp neyi desteklediğiniz önemli olmalı. Gün boyunca özellikle manevi konularda eksiklerinizi görüp tamamlamaya gün boyunca özen gösterin.

burclar.jpgTERAZİ

Sevgili Terazi, Merkür ve Venüs kavuşumu evlilik ortaklaşa kararlar ilişkiler konusunda daha yapıcı olmaya gün boyunca Özen gösterdiğin takdirde kendinizi kazançlı hissedeceksiniz. Hiç şüpheniz olmasın tartışmak yerine iyi iletişim içerisinde olmaya Özen gösterin.

AKREP

Sevgili Akrep, Merkür ve Venüs kavuşumu gün boyunca istekleriniz ve idealleriniz konusunda hayal kurmaktan korkmayın ve ürkme konusunda sizi uyarıyor hizmet ettiğiniz işlere,kişilere karşı gün boyunca saygılı olun size karşı saygısız olduğunu hissettiğiniz kişilerle aranıza mesafe koyun.

YAY

Sevgili Yay, Bugün gün boyunca Merkür Venüs kavuşumu Aşk hayatınızla ilgili heyecanlı olarak yanlışlar yapmaya sürüklenebilirsin panik olmayın hissettiğiniz gibi hareket edin. Aşk ve evlilik hayatınızda partnerinize karşı 'mış' gibi değil hissettiğiniz gibi hareket edin günlük yaşamınızda ise bugünün işini yarına bırakmayın.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Sevgili Oğlak, Merkür ve Venüs kavuşumu gün boyunca aileniz ve yuvanız konusunda ihmalci olmamanız gerektiği konusunda sizi uyarmakta aile büyüklerinizin neye ihtiyacı var düşünün ve onların yanında olduğunuzu onlara hisettirin.

KOVA

Sevgili Kova, bugün gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu kolu komşu ilişkilerinizde yapıcı olmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Aynı zamanda hiç aklınızda olmayan seyahatlere çıkmakla alakalı yeniliklere ve düşüncelere dahil olabilirsiniz fakat, Merkür geriliyor bilmediğiniz kişilerle seyahate çıkmayın aklınızda olmayan yeni planları bugün yapmayın bugün mümkün olduğunca stabil ve sakin hareket etmeye özen gösterin.

BALIK

Sevgili Balık, bugün gerçekleşen Merkür ve Venüs kavuşumu sizleri parasal konularda uyarıyor ne kadar para kazanmak istiyorsunuz hak ettiğiniz parayı kazanıyor musunuz? buna konsantre olun asla İsyan etmeyin. İsyan ederek kıtlık bilinci oluşturmayı çalışın kazanmaya odaklanın Yarına kadar Kendinize çok iyi bakın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.