181 suç kaydı bulunan suç makinası çocuk yakalandı

181 suç kaydı bulunan suç makinası çocuk yakalandı
Kocaeli'de camdan girdikleri tatlıcı dükkanından bir miktar para ve SMA'lı bebekler için konulan bağış kumbarasını çalan 1'i çocuk 2 şüpheli yakalandı. Çocuk hırsızın kabarık suç kaydı polisleri bile şaşırttı.

Olay, 11 Mart tarihinde gece saatlerinde Kocaeli’nin Ömerağa Mahallesi’nde Fethiye Caddesi'ndeki bir tatlıcı dükkanında meydana geldi. Dükkana camdan giren 2 kişi, açtıkları kasadaki paraları ceplerine doldurdu ve SMA hastası çocuklar için yardım toplanan bağış kumbarasını çalarak olay yerinden uzaklaştı.

aw162593-01.jpg

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde kasadan 4 bin 500 TL nakit paranın çalındığı tespit edildi ve hırsızları yakalamak için çalışmalar başlatıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayına karışan şüphelilerin B.G. ile 18 yaşından küçük yabancı uyruklu H.S. olduğu belirlenirken, şüpheliler polis ekipleri tarafından Gölcük'te yakalandı.

aw162593-03.jpg

Gözaltına alınan şüphelilerden B.G'nin 5, H.S isimli çocuğun ise 181 suç kaydı olduğu bildirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve hemen ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.