17 Şubat burç yorumları 'Umut vadeden dönemdesiniz'

17 Şubat burç yorumları 'Umut vadeden dönemdesiniz'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyabilirsiniz. Her burç için 17 Şubat 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ay olumlu, durum iyileşiyor. Ocak ayının sakin bir sonundan ve Şubat ayının yoğun bir ilk yarısından söz edilebilir. Sonra iyileşme. Şimdi sayfayı çevirdiğimizde, zaten iyi bir şeyi fark etmiş olmalısınız; istisnai durumlarda bir zafer, bir yeniden teyit, son zamanlarda yaşanan bazı kaygıların sona ermesi. Bir şeyler yapma isteği artar ve hatta fiziksel sorunlar yaşansa bile yavaş yavaş iyileşirsiniz. İş projeleri için heyecan verici bir dönem olmaya başladığını ve mayıs ayına kadar tamamlanabilecek tüm işlerin, eğer isterseniz aşk yine başrolde olacak.

BOĞA

Boğa burcu bu günlerde biraz tedirgin ve gergin hissedebilir, büyük ölçüde yaşanan bireysel durumlara ve yaşa bağlıdır; Birkaç gün boyunca gökyüzünde üç hızlı, uyumsuz gezegen var. Sabrımızı belli sınırlar içinde tutabileceğimiz için Şubat ayının ilk yarısının yavaş ilerleyeceğini ama aynı zamanda Şubat ayının ikinci yarısının daha aceleci geçecek.

Burç Tarihleri ve Özellikleri — Sosyopix

İKİZLER

Burcunuzdaki Ay bu hafta sonu ilginç bir şekilde başlıyor; eğlenmek için daha fazla uyarıma ihtiyacınız var. Bu yüzden bugün ve yarın arasında hoş insanlarla tanışmaya çalışın, sevdiğiniz insanlarla birlikte olun çünkü kendinizi ne kadar çok ortaya koyarsanız o kadar iyi.

YENGEÇ

Artık geçmişi düşünmemekte fayda var; Ocak sonu ile Şubat başı arasında, artık neredeyse ortadan kaybolmuş olan bir dizi ağır gezegen karşıtlığından en çok etkilenen burçlar arasındaydınız. Bu yüzden birçok kez riskli seçimler yapmamayı, riskli kararlar almamayı; eğer bir şeyler yolunda gitmediyse başkalarını suçlama, bu kaderin hatasıdır. Artık değişiyoruz ve Mart ayına kadar gözden geçirmesi gereken iş ilişkileri olanların bile çözüm bulacak.

ASLAN

Düşmanlarınızın sizi kışkırttığı ve bir referans noktası olduğu doğrudur, onları aşmak, sınırlarınızı aşmak istersiniz ama gerçekte önemli şeyler yapmaya niyetlendiğinizde nefsinizle kavga eder, çıtayı yükseltir ve Bir sınırı aşmak özgüveninizi artırır. Bu gökyüzüyle muhtemelen bir şeyin yeniden tartışılması gerekiyor.

BAŞAK

Rahatlamanız gerekiyor, bugün ve yarın uyumsuz bir Ay var ve bu da güzel bir dinlenme molası verilmesi gerektiğine işaret ediyor. Şubat ayının ilk on gününde geçerli açıda olan gezegenler artık nötr durumda ve bu, çok şey verdiğiniz ve gelecekte ne yapacağınızı anlamak isteyeceğiniz anlamına geliyor. Bu saatlerde aşkı, hoş, dengeli bir duyguyu yeniden bulmaya çalışmak uygundur; Tartışmalara dikkat edin çünkü bu Ay küçük bir gerilimi canlandırabilir veya yorgunluk nedeniyle aşkı zayıflatabilir.

Haftalık Burçlar Haberleri - Son Dakika Haftalık Burçlar Hakkında Güncel Haber ve Bilgiler

TERAZİ

Artık bazı engellemeleri bırakmak mümkün. Merkür, Venüs ve Mars'ın mükemmel görünümüyle hayatın tüm sorunlarının çözüleceğini söylemiyorum ama geleceğe özgürce bakmaya başlayacaksınız ve bu nedenle sizi engellemeye çalışan insanlar varsa, neye cevap vereceğinizi bilin. Bu hafta sonu yoğun geçiyor ve sorun yaşayanlar kaygılarından kurtulmalı ve açık kalpli biriyle konuşmalı.

AKREP

Geçerli bir ilişki varsa sorun yok ama bir şeyler yolunda gitmiyorsa ya da birinin sizinle dalga geçtiğini düşünüyorsanız biraz dikkatli olmanız gerekecek; Ara sıra sorunları gündeme getiren veya kendinizi öne çıkarmak için sinirlenmeniz gerektiğini fark eden aslında sizsiniz. Bu hafta sonu her şeyde sabır istiyor. Başlangıçta ortaya çıkan ilişkiler pek inandırıcı olmayabilir ama ayrılıktan yeni çıkmış, yeni aşkları şimdilik bilmek istemeyenler de var.

YAY BURCU

Artık hızlı gezegenler yanınızda, fırsatlar getiren bir gökyüzü bu; Aşkın kapınızı çalmadığı ve onu bulmak için hareket etmeniz gerektiği açıktır. Macera, heyecan ve duygu arayanların şubat ayının bu kısmı ile mart ayının tamamı arasında bir toparlanma dönemi yaşayabilecek. İki kişi arasında mükemmel bir uyumun olmaması durumunda Venüs, geçerli bir açıyla, karşılaştırma yolunu ve varsa yeni bir tanıdık olduğunu açıkça gösterir. Cazibe eksik değil, ay sonuna kadar daha fazla onay almak mümkün olacak.

OĞLAK

Kararlı ve sakinsiniz. Çünkü en kaotik dönem geride kaldı ve bu şubat ayının başındaydı; Kaynak sıkıntısı yok ama Pazartesi ve Salı günlerinin yine de yorucu geçecek. Bugünlerde aklınızdaki her şeyi tamamlayabilmek o kadar da kolay değil, üstelik yapacak o kadar çok şey var ki; Muhtemelen çok fazla taahhütte bulunmuşsunuzdur veya fiziksel kondisyona çok fazla dikkat etmeden kendinizi gerçekten açığa çıkarmak ve elinizden gelenin en iyisini yapmak istiyorsunuz ve bu iyi değil. Aşkta olumlu değişimler, geçmişe dönüşler, karşılıklı pozisyonlar çatışmıyorsa eski sevgililer arasında yakınlaşma mümkün olacaktır.

Burçlar için bugünün gündemi ne? | Çukurova Gazetesi

KOVA

Uygun ay, yanınızda hızlı gezegenler; bu hafta sonu güçlü duygularla ve uzun zamandır ertelediğiniz şeyleri yapma arzusuyla ilgili. Bu gökyüzüyle sevmek, özel karşılaşmalar yaşamak daha kolaydır. Bu dönemde tam anlamıyla huzur içinde olmayanlar, istemedikleri bir hayatı yaşamaya devam edenler, aşkta kendilerine tam anlamıyla meydan okuma cesaretine sahip olmayanlardır. Burçtaki Venüs önemli duygulardan söz eder, yeni doğan bir arkadaşlıkta daha fazlasını keşfedebilirsiniz; Duygulardan korkmamalısınız ve bu hafta sonu macera arayanlar için oldukça merak uyandırıcı olacak.

BALIK

Nasıl biri olduğunuzu bilirsiniz, tek bir kelimeyi fazla söylemek, ailevi bir yanlış anlama ya da hoşlanmadığınız bir şey ruh halinizi değiştirmek için yeterlidir; bu durum biraz kaotik olmaya devam ediyor ve yarınki durum da öyle olacak. Bu hayal kırıklığı yaratmamalı, hatta Mart ayına yaklaştıkça memnuniyet de artacak; Tereddütler yaşıyorsanız veya sevdiğiniz birinin durumu iyi değilse, şu anda ilişkiyle ilgili şüpheleri olan ve onay arayan sizsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.