16 Şubat burç yorumları 'Aşkta şimşekler çakacak'

16 Şubat burç yorumları 'Aşkta şimşekler çakacak'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 16 Şubat 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu cuma ilk güzel haberi getiriyor, Venüs artık buna karşı değil. Yani Şubat ayı başında da açıkladığım gibi toparlanma aşamasındayız. Bu, özellikle hasta olan, Ocak ayının sonundan bu yana ani bir sorun yaşayan ve büyük bir cesaret ve yetenekle bu sorunla yüzleşmeyi başaran herkes tarafından fark edilecektir.

BOĞA

Kendinizi çok fazla gerilimle mücadele ederken buluyorsunuz ve yanınızda doğru kişi yoksa, sorunlar yaşanmışsa muhtemelen kendinizi yorgun hissedeceksiniz heyecan yanlış şeyler söylemenize neden olabilir ve sizi zorlayabilir. İyi günleri de, kötü günleri de senin yarattığına inanıyorum. Yani aşkta işler iyi gidiyorsa bunun nedeni bazı sorunları en aza indirmeye çalışmanızdır, ancak bir kriz varsa bunun nedeni birçok şeyi açıklığa kavuşturmanın zamanı gelmiş gibi görünmesidir.

İKİZLER

Vücudunuzu güçlendirmek önemli. Bunu hatırlıyorum çünkü çok fazla şey yaparak vücudun da ihtiyaçları olduğunu sıklıkla unutuyorsunuz. Bugünden itibaren Venüs tutkulu bir geçişe başlıyor, Mars zaten olumlu. Bir kişinin size karşı yanlış bir tutum sergilediğini düşünüyorsanız bunu kararlı bir şekilde de olsa açıklamanız gerekir.

11-subat-burc.jpg

YENGEÇ

Ocak sonu ile Şubat başı arasında yaşanan en karmaşık aşamayı birkaç hafta içinde aşmanıza olanak sağlayacak toparlanma planını geliştirmeye başlarsınız. Bu dönemi atlatan çiftler artık yeniden huzura kavuşabiliyor; ayrılanlar ise karaya çıkacak yeni kıyılar arayacak.

ASLAN

Harekete geçme ve tepki verme zamanının geldiğini hissediyorsunuz, zafer kazansanız bile, yaptığınızı sorgulamaya çalışanlar vardı. Her zaman üstün olmaya, ilerlemeye çalışırsınız, işleri yapma şeklinizi, cesaretinizi kıskanan insanların olduğunu düşünmeye alışmalısınız, otoriter bir insansınız ve neredeyse hiçbir zaman otoriter değilsiniz.

BAŞAK

Ufukta büyük bir gelecek olduğuna ve aynı zamanda gevezelik ve dedikodudan kaçınma arzusunun olduğuna inanıyorum. Son derece özel bir insansınız ancak eylemlerinizin birilerini rahatsız etmesi muhtemeldir; kendi başınıza çalışırsanız işinizin organizasyonunun sorgulanması gerekecektir. Yani bu Cuma günü akşama yorgun ama her zaman cebimizde iyi bir zaferle varıyoruz.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

TERAZİ

Geleceğe dair daha iyimser olmanız ve sevgiyi de ilgilendiren olumlu seçimlere yönelmeniz gerekiyor. Bunun bir iyileşme gökyüzü olduğunu söyleyebilirim, aynı zamanda yaratıcılığın gelişmesine de yardımcı oluyor. Yaratıcı bir işi olan insanlar yeni bir şeyler yapabilirler. Ay başı verimsiz geçtiğinden dolayı moralinizi bozmaya gerek yok, şimdi ne yapılamayacağını yılın ikinci yarısında belirlemek mümkün olacak.

AKREP

Ara sıra sinirleniyorsunuz ve gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyorum, bu kadar provokatif yıldızlar karşısında sakin kalmak kolay değil. Ne zaman bir durumun kontrolünüz altında olduğunu hissetseniz, durmanız ya da kararınızı ertelemeniz gereken bir kaza meydana gelir. Zaten dün ufak bir sorun olmuş olabilir, bugün biraz melankoli kaldı; Aklında büyük bir proje olan ve önemsiz veya fiziksel bile olsa çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kalan veya düşünmek için duraklayanları düşünüyorum.

YAY

Hiçbir şey yapmadan kalamayacağınız için vücudunuzu teste tabi tutmanız normaldir. Bu, tekrar yolumuza dönmeye çalışmamız gereken bir hafta sonu. Şubat ayının bu ikinci yarısında gökyüzünün en sevdiğim yanı duygusal yönü, arkadaşlıklar daha önemli bir şeye dönüşebiliyor.

scale-1200.png

OĞLAK

Burcunuzun aktif ve olumlu aşaması devam ediyor. Yapılacak çok fazla iş olduğu için bir şeyden şikayet ediyorsanız, kendiniz ve sevdikleriniz için maksimum güvenliği garanti etmek için her zaman çok çalışırsınız. Doğası gereği sizinki azimli bir işarettir ve bu, zamanla harika sonuçlar elde etmenizi sağlar.

KOVA

Birçok gezegenin burcunuzdan geçmesi kesinlikle önemli bir gerçektir. Yılın bu dönemi bir duyguyu yeniden canlandırmak, yeni bir tanışmayı deneyimlemek, arkadaşlığı derinleştirmek açısından ilgi çekici olmaya devam ediyor.

BALIK

Partnerinizin size güvence vermeye devam etmesi çok önemlidir. Kriz yaşanması durumunda Cumartesi ve Pazar çatışmanın gün yüzüne çıkabileceği günler olacaktır. Belki ikisinden biri hastadır, köprüye mesafe vardır. Partnerinizi test etmek, ihtiyaçlarınıza ne kadar yakın olduğunu anlamak istiyorsanız abartmadan bir test yapın. Geçerli bir gökyüzü ile iş konuları mümkün olan en iyi şekilde ileriye taşınabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.