15 Ocak burç yorumları 'Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin'

15 Ocak burç yorumları 'Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 15 Ocak 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Size birkaç kez, şu anda yapmanız gereken ilk şeyin eski gücünüze kavuşmak olduğunu hatırlattım çünkü gerçekte son birkaç ayda, hatta Aralık ayından bu yana olan her şey, çoğunlukla fiziksel düzeyde zorluklar yarattı.

Belki memnuniyet konusunda bir eksiklik yoktu ama yılın başına biraz fazla ağrı ve acıyla da olsa bitkin geldiniz. Biraz huzur bulmak güzel. Bu dönem geçmişte durumu iyi olmayan çiftlere bazı açıklamalar getirebilir, hatta ay sonunda evlenmeye veya birlikte yaşamaya karar verenler daha fazla kesinliğe sahip olmak isteyeceklerdir. Görünüşe göre sarsılmaz görünen bir insansınız, ancak Şubat ayının ilk günlerinde biraz daha güvenceye ihtiyacınız olacak.

BOĞA

İşlerin nasıl gittiğine hala ikna olmuş değilsiniz, çünkü büyük ihtimalle dışarıdan saldırılar olmuş, kendini dışlanmış hisseden ya da çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalanlar olmuş. Yani sanki tanınma gelmemiş gibi, yarı zamanlı çalışanları, tatmin arayanları düşünüyorum. Çok özel duyguların ortaya çıkabileceği bu dönemde aşk için durum farklıdır.

İKİZLER

Önemli aylara güvenebilirsiniz ve bunu haklı olarak söylüyorum çünkü ayın başında artık gezegensel karşıtlıklar yok. Yani bu ay, büyümeyi, avantajı getirecek ama her şeyden önce yeni şeyler yapmak için ihtiyaç duyduğunuz ve sizi çok ileriye taşıyacak büyük yaratıcılığın ve zihinsel gücün getireceği ilk dönem.

Açıkçası aşk da bu tartışmanın içine giriyor. Yani eğer ilerletilecek ilişkiler ve çift projeleri varsa, gerçekten daha fazlasına karar verebilirsiniz. Duygulara kapılarımızı kapatmamalıyız.

0-8.jpg

YENGEÇ

İşte önemli bir an, çünkü hayatınızın bir tür topyekun gözden geçirilmesi başlıyor ve bu baharda sizi harika şeyler yapmaya yönlendirecek, geçen yıl meydana gelen bir sorun veya blokajla ilgili bir iyileşme operasyonu. Yavaş yavaş başladığımız açık ama şu anda ortaya çıkan projeler büyük önem taşıyor. Ancak hukuki, ekonomik ve mali söylem o kadar net değil. Başkalarının, örneğin çocuklarınızın, akrabalarınızın veya çevrenizdekilerin sebep olduğu sıkıntılardan kendinizi korumanız gerekir.

ASLAN

Bugün herkesin büyük bir kriz yaşadığı anlamına gelmiyor, herkesin ille de yeni bir aşk araması gerektiği anlamına gelmiyor ama sevme biçimini sorgulamak zorunda kalan pek çok kişi var ve bu noktada bu sadece biraz cesaret gerektiriyor.

İşte özellikle ikinci yarıda yavaş da olsa bazı avantajlar getirecek bir ay. Bu gün, fiziksel yorgunluğa ve henüz çözülmemiş bazı kişisel sorunlara vurgu yapılıyor.

BAŞAK

Mümkünse iş, pratik konular ve sınavları tamamlamaya çalışmalısınız. Güzel olan şu ki, bu günlerde bir arkadaşlığın kıvrımlarında tutkuyu keşfedebilecek veya her halükarda önemli bir sorunu çözebileceksiniz.

Genel olarak duygusal durum, Ocak ayına hafif bir başlangıç ​​yaptıktan sonra toparlanıyor gibi görünüyor; dolayısıyla hikayesi olanlar devam ettiriyor ama yalnız kalpler için yeni karşılaşmaları da göz ardı etmiyorum. Aşkta yaptığınız ve yapacağınız şeyler önemlidir. Şubat ortasına kadar iş açısından da iyi bir kişisel başarı bekleniyor.

scale-1200.png

TERAZİ

Kafa karıştırıcı bir dönem olmaya devam ediyor, zor bir kişisel durumla karşı karşıyasınız, tavsiye şu ki, Şubat ayının başına kadar ateşe çok fazla demir atmayın.

Bu nedenle iş, kişisel veya duygusal değişimler de büyük bir dikkatle yönetilmelidir. Genel olarak bazı ilişkilerin sorgulanması gerekir. Duygularınız teslim oldu ya da bir yanlış anlaşılmalar kasırgasına, hatta belki de işteki zorluklara yakalandınız. Dışarıdan gelen müdahalelerin çok fazla olduğu bu dönemde tüm çiftler sakin olamıyor. Hala bu dönemde her şeyden önce gülümsemeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

AKREP

Bu dönemde geçmişe kıyasla ilk güçlülük işaretini veya en azından bir kurtuluş fırsatını deneyimleyeceksiniz. Bunun nedeni, birçok gezegenin ayın sonuna kadar suç ortağı burçlara geçmesi, ardından çok yakında (Şubat ortasına kadar) diğerlerinin olumlu hale gelmesidir.

İşte yeniden başlama, işyerinde ve genel olarak ilişkilerde de fark edilme fırsatı. Bu burçta hoşuma giden şey, yeni bir yaşam kalitesi ve sevdiğiniz insanlarla güzel bir şeyler ayarlama arzunuz. Yalnız kalanların etrafa daha çok bakmaları gerektiği açıktır.

YAY

Bir engeli aşmanız gerekiyor. Yüksek atlamada ve her şeyden önce zor durumların üstesinden büyük bir iyimserlikle gelme konusunda uzmanınız, ancak yine de bu sorunları çözmeye çalışıyorsunuz veya biraz iç huzur bulmanız gerekiyor.

Şu anda tavsiyem çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamanızdır, özellikle de parayla. İş konularında yeniden onaylanmanız muhtemeldir, ancak şimdilik yarı zamanlı.

Şu anda asıl sorun ve bu aşk için de geçerli, önümüzdeki aylarda duyguların nasıl ilerleyeceğini tam olarak anlamanın mümkün olmaması.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Önemli bir şey inşa etmelisiniz, artık her şey daha net. Gerçekte çoğunluk sadece sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyor. Belli ki yapılması gereken bir seçim var, gençler devreye girmiş olabilir, yarı zamanlı iş ilişkileri zamanla daha önemli hale gelir, daha güvenli hale gelir. Aile şirketi olanlar onu kurtarır. Şubat ayının başında bir teklifi kabul etme zamanı geldi. Kısacası önümüzde çok büyük fırsatlar var.

KOVA

Günler geçtikçe yeniden yapma isteğini bulacaksınız. İnsanın hayatını değiştirme konusunda büyük bir isteği vardır, bazı durumlarda net bir transfer veya yılın ikinci yarısında gelebilecek bir değişiklik aklına gelir.

Peki çevrenizde doğru "suç ortakları" var mı? Çünkü gerçek şu ki, aklınızda o kadar devrim niteliğinde fikirler var ki, bu dönemde çevrenizden doğru desteği bulamayabilirsiniz. Gerçekte şunu söylemeliyim ki, önümüzdeki birkaç hafta içinde birçok kişi bir çözüm bulacak ve yılın ortasına yaklaştıkça aşk da o kadar iyi olacak ve daha fazlasını bulabileceksiniz.

BALIK

Derin rahatsızlıklar ve zıtlıklar yaşamanız normaldir çünkü tüm su burçları gibi siz de duyguları dışarıdan emersiniz. Bu, hayatınızı ilgilendiren şeyler hakkında kötü hissettiğiniz anlamına gelmez, ancak varlığınız dışında meydana gelen olaylar, dünyada olup bitenler hakkında kötü hissedebilirsiniz.

Olumsuz varsayımlar yaratmamaya çalışın ve her şeyden önce, bu günlerde, son zamanlarda sizi biraz üzen küçük bir hayal kırıklığının üstesinden gelmeye çalışın. Ocak ayının nasıl başladığı dikkate alındığında iç huzuru bulmak önemlidir. Şimdi daha iyi olmalısın.

evlilik-burc.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.