'14 Mayıs'ta umut dolu yeni bir dönem başlıyor'

'14 Mayıs'ta umut dolu yeni bir dönem başlıyor'
‘’Sandığa sahip çıkmak demek ülkemize sahip çıkmak demek’’ diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ‘’Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin" çağrısı yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkaı Mansur Savaş sandık güvenliği için halkı sorumluluk almaya davet ederek, "Bu seçimde sandığa sahip çıkmak demek ülkemize sahip çıkmak demek. 14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin" dedi.

Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yaptı. 14 Mayıs''ta gerçekleşecek seçimler için İmamoğlu ve Yavaş, seçmenlere çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde seçim sürecindeki çalışmalarını paylaşmak üzere açtığı hesaptan paylaşım yapan Yavaş, "14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız" ifadelerine yer verdiği paylaşımında "Tüm vatandaşlarımızı Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum" dedi.

14 Mayıs''ta yeni ve umut dolu yeni bir dönem başlıyor diyen İmamoğlu da  şunları söyledi:

Milleti yoksulluğa ve çaresizliğe mahkum eden bu bozuk düzenden hep beraber kurtulacağız. Hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimlerinde büyük başarı kazanacağımızdan en küçük bir şüphem yok Ama bunun için sandık güvenliğini sağlama almamız gerekiyor. Zira seçim kazanmanın yolu sadece vatandaştan oy almak değil aynı zamanda oyları koruyabilmekten de geçiyor. Seçim günü sandıklarımızın başında olacak tüm oylarımıza sahip çıkacağız ki elektriklerin kesilmesine, trafolara kedilerin girmesine müsade etmeyelim. Bu seçimde sandığa sahip çıkmak demek ülkemize sahip çıkmak demek. Geli hep birlikte bir tarih yazalım. İster desteklediğiniz partinin sandık görevlisi olun, isterseniz Millet İttifakı''nın platformu olan Türkiye Gönüllüleri''ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin. Bu seçimi milletçe kazanacağız. Birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Her şey çok güzel olacak.  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.