Ziraat ve Halkbank borç kapatma kredisi veriyor

Ziraat ve Halkbank borç kapatma kredisi veriyor
Ziraat Bankası ve Halkbank vatandaşların banka borçlarını kapatmaları için kredi kararı aldı. Ziraat Bankası ve Halkbank yeni duyuru yaptı. İşte kredi kararlarının detayları...

Ziraat ve Halkbank borç kapatma kredisi veriyor

Ziraat Bankası ve Halkbank önceki günlerde ortak bir karar ile artık senet ve banka borçları için ortak hareket edecek. Ayrıca iki kamu bankası da müşterilerine 100 Bin TL’ ye kadar kredi sunacak. Sunulacak olan bu kredi aynı zamanda tüm banka borçlarını da içerecek.

Söz konusu 100.000 TL’lik ihtiyaç kredisi ile birlikte tüm kredi kartı borçlarınız da tek bir banka üzerinde toplanmış olacak. Sizlerde, eğer banka borçlarınızdan şikâyet ediyorsanız, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından sunulan borç kapatma kredisinden yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ve Halkbank, müşterilerine son derece uygun faiz oranı ile birlikte kredi vermektedir. Ayrıca bu bankalardan kredi almak isteyen ve borçlarını kapatmak isteyen kişiler, borç kapatma kredisi de alabilmektedir.

Tüm bunların yanı sıra herhangi bir nedenden ötürü icralık olduysanız ne yazık ki Ziraat Bankası ve Halkbankası tarafından verilen borç kapatma kredisinden yararlanamazsınız. Ayrıca, söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için banka politikalarına uygun olmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası Müşterilerine Borç Kapatma Kredisi Veriyor

Sizlerde 100 Bin TL’ ye kadar borç kapatma kredisini Ziraat Bankası üzerinden alabilirsiniz. Borç kapatma kredisi başvurusu için Ziraat Bankasının herhangi bir şubesine gidebilir ve başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Başvuru işlemlerine giderken önceden belirlenen evrakları yanınızda götürmelisiniz. Ayrıca, borç kapatma kredisinden yararlanabilmek için de mutlaka sigortanızın en az 6 aylık olması gerekmektedir.

Tüm bu şartları sağlayan kişiler 36 aya kadar kredi imkanından yararlanabilmektedir. Ayrıca, Ziraat Bankasına maaşınızı taşıyarak da borç kapatma kredisinden yararlanabilir ve başvuru işlemlerinizi sorunsuz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Halkbank Borç Kapatma Kredisi Veriyor

Halkbank, müşterilerine 100 Bin TL’ ye kadar borç kapatma kredisi veriyor. Ayrıca, tüm şartları sağlayan kişiler, aynı gün içerisinde kredilerine kavuşabiliyor. Borç kapatma kredisi kampanyasından yararlanan müşteriler de ödemelerini 3 ay sonra yapmaya başlıyor.

Halkbank tarafından yapılan bu kampanyadan yararlanabilmek için en az 6 aylık bir sigortaya sahip olmanız gerekmektedir. 6 Aylık bir sigortaya sahip olmayan kişiler, bankaya ipotek vererek de başvuru işlemlerini yapabilmektedir. Sizlerde 36 ay vadeli kredi kampanyasından yararlanabilmek için en yakın Halkbank şubesine gidebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.