Ziraat Bankası'ndan emekliye çalışana 300 bin TL! Son duyuru yapıldı

Ziraat Bankası'ndan emekliye çalışana 300 bin TL! Son duyuru yapıldı
Ziraat Bankası son duyuruyu yaptı. 300 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Peki kredi başvurusu nasıl yapılır. Kredi çekmek için gerekli olan şartlar neler? İşte detaylar...

Emekliye çalışana 300 bin TL! Son duyuru yapıldı

Ziraat Bankası üzerinden 300 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler bankadan düşük faiz oranları ile istedikleri zaman kredi kullanabilecekler. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin banka kredi şartlarına uygun olması şartı vardır.

Ziraat Bankası Kendi resmi internet sitesi üzerinden ve bankanın internet sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu bu duyuru ile birlikte daha önce 100.000 TL'ye kadar verilen ihtiyaç kredilerinde şartlara uygun olan ve sicil durumunda sıkıntı olmayan kişilere 300 bin TL'ye kadar da aynı gün içerisinde onay verileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır?
Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız en yakın banka şubesine kimliğinizi ve gelir belgenizi götürerek Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler belirtilen şartlar dahilinde hızlı bir şekilde kredi onayı alabilecek onaylanan tutar kadar kredilerini de aynı gün içinde kullanacaklardır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler ayrıca internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu ihtiyaç kredisi başvuru formu sayfasına giriş yaparak buradan kredi başvuru formunu doldurup işlem yapabilirsiniz. Ziraat Bankası belirtilen bu şekilde kredi başvurusu yapan kişilere hemen onay verecek onaylanan tutar kadar kredi verilir ve hesabı atacaktır.

Ziraat Bankası şartları nelerdir?
özellikle emekli olan kişilere verilecek olan 300 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası da emekli vatandaşlar kredi kullanabilmeleri için emekli maaşını Ziraat bankası'na taşınması gerekiyor. Ziraat bankası'na taşınmış olduğunuz emekli maaşı ile birlikte hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilecek onaylanan tutar kadar kredinizi de hemen kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası sigortalı olarak çalışan kişilerin ise en az 6 aydır aynı işyerinde sigortasının yatmış olmasını istemektedir. 300.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız banka kredi politikalarına uygun olmanız durumunda bu banka üzerinden ipotekli kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusunda taşınmaz ipoteği vererek bu ipoteğin ekspertiz değerine göre kredi kullanacaksınız.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.