Ziraat bankası resmen duyurdu: 1000 TL hesaplara yatacak!

Ziraat bankası resmen duyurdu: 1000 TL hesaplara yatacak!
Ziraat Bankası, belirli alışverişler için geçerli olmak üzere bin TL tutarında Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Şartlar belli oldu.

Uşakgündem'de yer alan bilgilere göre, Ziraat Bankası, tüm müşterilerini ilgilendiren bir yeniliği duyurdu. Mayıs sonuna kadar geçerli olacak kampanyadan tüm müşteriler yararlanabilecek. İşte ayrıntılar...

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyorlar ve harcadıkça kazan kampanyalarından haberdar olmak istiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANABİLİR?

Kampanyaya katılım sağlamak için Bankkart'ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile TATİL SEPETİ 'nden tek seferde yapılacak olan 10 bin TL ile 19,999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira kazanılacaktır. 20 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 1000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.