Ziraat bankası, Halkbank ve Garanti BBVA duyurdu! Tek İmza İle Anında 45.000 TL

Ziraat bankası, Halkbank ve Garanti BBVA duyurdu! Tek İmza İle Anında 45.000 TL
Garanti BBVA, Ziraat ve Halkbank 60 yaş üstündeki vatandaşlara tek imza İle anında 45.000 TL ödeyeceğini son dakika olarak duyurdu! İşte ayrıntılar belli oldu.

Tek İmza İle Anında 45.000 TL

2022 Yılı girmesi ile ekonomide yaşanan dar boğaz, nakit sıkıntısının en üst safhada yaşanmasına neden oluyor.

2022 Yılı beraber ekonomide yaşan dar boğaz, nakit sıkıntısının en üst safhada yaşanmasına niçin oluyor. Bankalar her kesim için hazırladığı muhtelif kredi finansmanı destekleriyle, bu sıkıntının aşılmasında önemli rol oynuyorlar. Bankaların emekli müşterileri için hazırladığı kampanyaları, ne gibi avantajları olduğu konusunu içeriğimizde inceledik.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi

Ziraat Bankası hem en fazlaca emekli müşteriye sahip olması, hem de kamu bankası olması sebebiyle, sektöre istikamet veren finansman paketi kampanyaları hazırlıyor. Emeklinin Artısı kredi paketi ismi altında sunulan bu avantajlı finansman desteğinden, sadece aylıklarını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler faydalanabiliyor.

Emekliler için Hazırlanmış Kredi paketi 20.000 TL ve 40.000 TL olmak üzere iki türde sunuluyor. 20.000 TL kredi finansman desteği 36 ay vadeye haiz ve % 1,55 gibi düşük bir ürem oranıyla sunuluyor. 20.000 TL 36 ay vadede 25,2292 TL olarak geri ödeniyor. 105 TL Kredi tahsis ücreti bulunan kredinin, aylık eşit taksitli ödemesiyse 767,12 TL oluyor. Geri ödemelerde emeklilerin tercih ettiği çeşitli ödeme seçenekleri de sunulan bir diğer avantaj.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Halkbank öteki bir kamu bankası olarak, emekliler için oldukça hususi fırsatlar sunuyor. Emeklilerin aylıklarını Halkbank’tan almaları koşuluyla faydalanabilen bu gereksinim kredisi, bununla birlikte esnek geri ödeme seçeneklerine haiz. Bankadan Mutlu Emekli Kredisi kampanyası vesilesiyle en çok 100.000 TL olarak kredi finansman desteği alabilmek olası. Kredinin %1,55 gibi son derece müsait ürem oranları bulunuyor.

Kredi finansmanından faydalanırken, tek seferde ödenen kredi tahsis ücretinin ödenmesi halinde uygulanan faiz oranı % 1,55. Tahsis ücretini ödemek istemeyen emeklilerse, krediyi %1,69 ve 1,74 faiz oranlarıyla kullanabiliyor. 25.000 TL 36 ay vade seçeneğiyle kredi olarak kullanıldığında aylık eşit taksitli ödemesi, 958,90 TL oluyor.

Garanti BBVA Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

Garanti BBVA emekli müşterileri için hususi bir gereksinim kredisi fırsatı sunuyor. Maaşlarını bankadan alan emekliler için hazırlanan kampanya % 2,29 faiz oranıyla kredi finansman desteğinden faydalanılmasını sağlıyor. Şubeye gitmeden,

Müşteri yazışma merkezi, Mobil ve internet şubelerinden de başvurulabilen kredi, bununla beraber banka şubelerine başvurularak da kullanılabiliyor. Maaşlarını Garanti BBVA’ya yeni taşımak isteyen emeklilerde bu olanaktan faydalanabiliyor. Kredi en uzun 36 ay vade seçeneğiyle kullanılabiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.