Ziraat Bankası 150 uzman yardımcısı alacak

Ziraat Bankası 150 uzman yardımcısı alacak
Ziraat Bankası, İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısı alacak.


Ziraat Bankası, İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısı alacak.

Uzman Yardımcıları Ziraat Bankası Bankacılık Okulu programını tamamladıktan sonra görevlerine başlatılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK
Başvurular 06 Haziran 2023 – 23 Haziran 2023 Cuma günü saat 23.59’a kadar İstanbul Üniversitesi’nin https://ziraatbank.istanbul.edu.tr internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

“Sınav Başvuru Formu” aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan veya belirtilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Sınava başvuracak adaylar, Üniversite tarafından belirlenen sınav ücreti olarak 550 TL ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://ziraatbank.istanbul.edu.tr internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Üniversite kuralları gereği başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK

Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Yazılı sınav İstanbul Üniversitesi tarafından 3 merkezde (Ankara,İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa)
16 Temmuz 2023 Pazar günü saat 14:30’da gerçekleştirilecek. Mülakat süreci Banka tarafından yürütülecek.

ziraat-bankasi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.