Zencefille karıştırın..'Bu kürle 1 ayda 10 kilo verebilirsiniz'

Zencefille karıştırın..'Bu kürle 1 ayda 10 kilo verebilirsiniz'
Kilo vermek ve daha fit bir vücuda kavuşmak için dengeli beslenmek önem taşıyor. Zencefil mucizesinden faydalanarak hem sağlıklı hemde hızlı kilo verebilirsiniz.

Kilolarınızı vermekte zorlanıyorsanız, denediğiniz diyet ve bitkisel karışımlar istediğiniz kadar etki etmiyorsa zencefilli ve yoğurtlu bu karışım çareniz olabilir! Zencefilin içeriğindeki bazı bileşenler yağ yakmanızı kolaylaştırırken, yoğurt vücudunuzun arınmasını ve sindirim sisteminizin doğru çalışmasını sağlıyor. Zencefil ve yoğurt karışımına ekleyeceğiniz tarçın da kısa sürede kilo vermenizi destekler.Yağ yakımını destekleyen en güçlü baharatlardan biri olan tarçın, metabolizmayı hızlandırır. Zencefilli yoğurdu ara öğün olarak tercih edebilirsiniz.

NASIL UYGULANIR?


Fazla kilolarınızda kurtulmuş olarak girmek için zayıflatan zencefil kürünü doğru ve düzenli uygulamanız gerekir.Bu kürü haftada 2-3 kez düzenli olarak tüketin.
Uygulama yaptığınız günler en az 15 dakika egzersiz yapmaya özen gösterin.Mutlaka bol su için.Vücudunuza uygun bir diyet programı uygulayın.

ZENCEFİL KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Birer yemek kaşığı zencefil, zerdeçal, tarçın alınarak küçük bir kavanoz içerisinde karıştırın. Ağzı kapalı şekilde saklayın.
Her gece yatmadan 3 saat önce 250 gram az yağlı ev yoğurdu ile 1 kaşık karışık baharatı ekleyerek tüketin.
Bu kürü uygularken kürden sonra, uyuyana kadar yaklaşık 4-5 bardak su içmeye özen gösterin.

Dikkat: Eğer bir sağlık probleminiz veya düzenli kullandığınız ilaç varsa bu kürü tüketmeden önce mutlaka bir doktora danışın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.