Zekanızı ortaya çıkaran tek soruluk test'Telefonunuzu nasıl açıyorsunuz'

Zekanızı ortaya çıkaran tek soruluk test'Telefonunuzu nasıl açıyorsunuz'
Telefonunuzu nasıl açtığınız yapılan çalışmalara göre zeka tipiniz hakkında ipucu veriyor. Zekanızı ortaya çıkaran tek soruluk test....

İlginç zeka testlerini deneyerek zekanızı test etmekten hoşlanıyor olabilirsiniz.Yapılan bir araştırmanın ortaya çıkarttığı veriler şaşırttı. Telefonda kullandığınız şifreleme tarzı zekanız hakkında ipucu veriyor.

Lider misiniz? Disiplinli biri misiniz? Yoksa özgür ruhuyla sınırları aşmayı seven biri mi? Tüm bu soruların yanıtı telefonunuzu nasıl açtığınızla bağlantılı olarak yanıtlabilir mi? İşte detaylar...Beden diliniz, kişisel tercihleriniz birçok özelliğiniz hakkında fikir edinmemizi sağlıyor.Android ve IOS işletim sistemine ait cep telefonlarında ekran kilidi kullanılıyor. Özel hayat ve kişisel bilgileri korumak adına önem taşıyan ekran kilitlerini açmak için bireyler farklı yöntemler tercih edebiliyor.Kimi telefonlarda ekran kilidini açmak için pin kodu kullanılırken, bazı telefonlarda parmak izi okuması kullanılıyor. Bir diğer ekran kilidi açma yönetimi ise telefon şifresinin şekil olarak girilmesi olarak karşımıza çıkıyor. Peki bu tercihler neyi ifade ediyor?

HANGİ YÖNTEMİ TERCİH EDİYORSUNUZ?

Yapılan çalışmalar, telefon kilidini açmak için parmak izi kullananların yüksek özgüven sahibi olduğunu gösteriyor.Bu kişiler, dışa dönük, eğlenceli ve sosyal olarak ön plana çıkıyor.Pin kodu kullanan kişiler için de düzenli ve disiplinli oldukları söyleniyor. Titiz ve programlı bir hayat düzenine sahip bu kişiler dışardan bakıldığında''soğuk'' olarak tanımlanıyor.Telefon kilidini şekil çizerek açan kişiler oldukça özgür ruhludur. Akıllarına esen her şeyi yapma potansiyeli olan bu kişiler, kısıtlanmaya ve kurallara ayak uyduramayan, dışa dönük ve ani kararlar alabilen kişiler olarak tanımlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.