Zehra Güneş ünlü ekonomistle bir araya geldi ‘Sosyal medya çalkalandı’

Zehra Güneş ünlü ekonomistle bir araya geldi ‘Sosyal medya çalkalandı’
Son dönemde servetiyle gündeme gelen ünlü voleybolcu Zehra Güneş, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş ile poz verdi. İkili sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kadın voleybol kategorisinde dünyanın en zengin 20 voleybolcusundan biri olan Zehra Güneş, son dönemde servetiyle konuşulmaya başlamıştı. Yaklaşık 4 milyon dolar serveti bulunan Güneş, en iyi orta oyuncularından biri olarak anılıyor.

zehra-gunesss.jpg

Sık sık sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ünlü voleybolcu, başarısıyla pek çokları tarafından seviliyor.

Filenin Sultanları arasında milli takımın gözdelerinden Güneş, servetiyle ilgili attığı adımla gündeme geldi. Voleybolcu, ekonomi yorumları için takip edilen ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile bir araya gelerek dikkat çekti.

zehra-gunes3.webp

FİNANSAL DANIŞMANLIK ALDI

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın sosyal medya hesabında Zehra Güneş ile buluştuğu fotoğraflarını yayınlaması, takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Güneş’in Demirtaş’tan finans konusunda danışmanlık aldığı öne sürüldü.

zehragunes2.webp

Demirtaş, paylaştığı gönderide “Zehra ile finans çalıştık. Artık ömrü boyunca finansal olarak özgür olacak. Zehra Güneş’i hem ailecek hem ülkece çok seviyoruz. Filenin Sultanı olmaya devam etmesi dileğiyle” ifadelerini not düştü.

zgur-demirtas-ve-zehra-gunes.webp

Güneş ve Demirtaş’a yapılan yorumlarda ‘Seçil Erzan’ göndermeleri dikkat çekti. Bir kullanıcı “Bir Seçil Erzan'dan yana tercihini kullanan Arda'ya bak bir de Zehra'ya” ifadeleriyle konuya farklı bir açıdan baktı.

zehragunes.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.