Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

Esrarengize Yolculuk

Zamanda Yolculuk Türkiye'de yapıldı mı?

Değerli okuyucularım köşe adımı değiştirdim. Politika ve gündemden çok kopmadan genelde bilim kurgu ve diğer değişik yorumlarımı buradan sizlerle paylaşacağım.

Günboyu gazetesindeki 3 tane yazı dizimle zamanda yolculuğu değerlendirmiştim.

Bugünkü yazımda ise gerek onların özeti gerekse yeni yorumlarıma yer vereceğim.

*

Zamanda yolculuk ilk konuşulduğu veya bakıldığında delilik gibi görünüyor.

Lakin detaya girildiğinde hiç de öyle değil.

Ki Hz. Hızır'ın Allah tarafından verilen görevinin zamanda yolculuk olduğunu artık tüm din adamları ve alimler kabul etti.

'Hızır gibi yetişti' deyimi aslında Hz. Hızır'ın ışık hızında hareket ettiğini gösteriyor.

*

Zamanda yolculuk yapıldığı ve hatta doğadan bile bazı değişimler olduğunu bir bilim kurgu belgeselinde izlemiştim. Bu konunun detaylarını ise ileriki yazımlarımda kaleme alacağım.

*

Gelelim ana konumuza.

Peki Türkiye'de zamanda yolculuk yapıldı mı?

Günboyu'ndaki yazımda bunun detayını yazmıştım.

Hemen oradan aldığım ilgili kısımı sizlerle paylaşayım:

Yanlış hatırlamıyorsam yıl 2012 veya 2013'tü. Blog sitelerinde bilim kurgu olaylarını okuyordum. Bu bloglar, Türk siteleriydi. Adını hatırlamadığım bir blog sitesinde okuduğum bir yazı ile adeta şoke oldum. Yazının içinde de bir resim vardı. Resim Ecevit zamanına ait ve akıllı bir telefonla birisi Ecevit'in basın toplantısını çekiyordu. Herkesin blog sitesindeki ilgili yazıya yazdığı yorum fotoşop. Halbuki fotoşop biz internet habercilerinin iyi anladığı ve baktığında hemen hangi resmin hileli olduğunu bileceğimiz bir konudur. Bu resim kesinlikle fotoşop değildi. Ayrıca az sonra yazacağım konu ile bu resmin sahte değil gerçek olduğu ispatlanmış oldu. Neyse konuya devam edeyim. İki, üç gün sonra aynı siteye bakayım dedim. Baktım sitede yazı yok. Yazılar arasında kaybolmuş diye düşündüm ve Allah'tan internetin geçmişini silmemişim oradan ilgili yazıya tıkladığımda yazının kaldırıldığını gördüm. Şimdi diyeceksiniz ki normal adam hit için sitesini tıklatmak için hileli resim yapmış sonra silmiş. Durun şimdi anlatacağım daha fazla şok olacaksınız. Yine bilim kurgu sitelerini gezerken bu olaya rastladım. Yeni bulduğum blog bilim kurgu sitesinde devletin ilgili istihbarat kurumunun bu yazıyı kaldırttığı yazıyordu. Ertesi gün tekrar bakayım dedim bu yeni bulduğum devletin ilgili istihbarat kurumunu, önceki Ecevit'in zamanına giden akıllı telefon ile resmini çeken yazıya atıfta bulunan yazıyı da kaldırtmış. Demek ki olay gerçekmiş. Birisi geçmişe gidip Ecevit'in zamanındaki basın toplantısını akıllı telefon ile çekmiş. O zaman elbette akıllı telefon yoktu. Peki nasıl olabilir bu? Türklerden de mi zamanda yolculuk yapan birileri var? Varsa geçmiş değişti mi? Değişebilir mi? Bu soruların cevabına elbette bu satırlar sığmaz. O yüzden ileriki yazılarımda da buna değineceğim.

*

Yukarıdaki satırlara bakınca Türkiye'de de zamanda yolculuk yapılmış. Belki de istihbarat teşkilatımız biliyor.

*

Hitler zaman yolcusu mu? Bu da bambaşka bir yazı konusu. İlerleyen yazılarımda bunu da yazacağım.

*

Dokuz Sütun'daki ilk 'Esrarengize Yolculuk' köşemi bu şekilde yazdım. Hayırlısı olsun diyerek yazımı bitiriyorum…

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları