Youtube'da devrim gibi yenilik: Podcast yolda!

Youtube'da devrim gibi yenilik: Podcast yolda!
Bir süredir podcast hizmeti vermeye yönelik test yaptığı bilinen ünlü platform YouTube, podcast içeriklerini yakında kullanıcılarına sunacağını açıkladı.

9to5Google''ın haberine göre, Dünyaca ünlü platformlardan biri olan YouTube tarafından bir süredir Podcast yayınlarını gerçekleştirmeye yönelik test çalışmaları yapıldığı biliniyordu.

Üzerinde çalışılan uygulama, podcast yapımcıları için daha fazla araç üzerine odaklanıyor.

YouTube şu anda test aşamasında olan yeni araçlar göründüğü kadarıyla bir içerik oluşturucunun platformda podcast başlatmak için ihtiyaç duyacağı her şeyi içeriyor. Bu araçlar bir podcast bölümü yüklemekten podcast''in performansı hakkında analitik verilere bakmaya kadar birçok içerik üzerinde kontrol sağlıyor.

PODCAST''LER İÇİN GEREKLİ ARAÇLAR YOUTUBE STUDİO''DA KULLANILACAK

Testin bir parçası olan kullanıcılar, genellikle bir video yükleme, metin gönderisi oluşturma veya canlı yayın başlatma seçeneği sunan "oluştur" düğmesinin altında bir podcast yüklemek için yeni bir seçenek görecekler ancak hepsi bu kadar değil. İçerik oluşturucular podcast''leri içerik menüsünde bulunan yeni bir "Podcast''ler sekmesi" altında da görebilecekler. Ayrıca mevcut oynatma listeleri, üç noktalı menüde bulunan yeni bir seçenekle podcast olarak ayarlanabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.