Youtube fenomeni fuhuştan tutuklandı

Youtube fenomeni fuhuştan tutuklandı
İstanbul'da, masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı.

İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda tutuklanan şüpheliler arasında yer alan Kerem Balin'in, paranormal olaylarla ilgili içerik üreten bir YouTube fenomeni olduğu ortaya çıktı. Balin, sorgusunda YouTube kanalının çalındığını ve daha sonra masaj salonu açtığını belirtti. Ancak, iş yerinin adresini öğrenen Nehir'in sürekli kendisini taciz ettiğini iddia etti ve fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmediğini dile getirdi.

fuhus-operasyonunda-tutuklanan-supheli-youtuber-cikti-4259-dhaphoto1.jpgSoruşturma kapsamında, Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçildi. Yapılan çalışmalar sonucunda 9 adrese baskın düzenlendi ve şebeke üyesi oldukları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu 6 kadın da kurtarıldı.

Şüphelilerin iş yerlerinde yapılan aramalarda 10 adet cep telefonu bulundu ve bu kişiler İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Kerem Balin, Burak Doğan, Fırat Acar ve Mesut Güler tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

fuhus-operasyonunda-tutuklanan-supheli-youtuber-cikti-4259-dhaphoto2.jpgOperasyon kapsamında tutuklanan Kerem Balin'in, daha önce YouTube'da içerik üreten bir sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı. Balin'in ifadesine göre, YouTube kanalı çalındıktan sonra masaj salonu açmış ancak iş yerinin adresi Nehir tarafından öğrenilince taciz edilmeye başlamıştır. Fuhuş suçlamasını reddeden Balin, suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

fuhus-operasyonunda-tutuklanan-supheli-youtuber-cikti-4259-dhaphoto3.jpgDiğer tutuklu şüpheli Burak Doğan ise dört ortak masaj salonu açtıklarını ve Nehir'in takıntılı olduğunu söyleyerek asılsız ihbar ve tehditlerde bulunduğunu ifade etti. Fırat Acar ve Mesut Güler ise suçlamaları kabul etmediler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.