Yolun açık olsun Haris Seferovic! Yeni golcü Galatasaray'a hayırlı olsun...

Yolun açık olsun Haris Seferovic! Yeni golcü Galatasaray'a hayırlı olsun...
Haris Seferovic için yolun sonu geldi. Galatasaray tecrübeli golcüyle devre arasında vedalaşıyor. Devre arasında yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak için sezon başında transfer edilen Haris Seferovic ile yollar ayrılıyor. Öte yandan Galatasaray'ın yeni golcüsü de belli oldu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray''da Haris Seferovic dönemi kapanıyor. Sarı-kırmızılarının büyük umutlarla transfer ettiği deneyimli golcü beklentilerin oldukça altında kaldı. Devre arasında Haris Seferovic''i geri gönderecek olan Galatasaray''ın yeni golcüsü belli oldu.

HARİS SEFEROVİC YOLCU

Galatasaray''ın sezon başında Portekiz ekibi Benfica''dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Haris Seferovic sezon boyunca istenleni verememişti. Hazırlık mücadelesinde son kez denenen oyuncu, Okan Buruk''un planları arasında yer almıyor. Kiralık olarak gelen Haris Seferovic, ocak ayında Benfica''ya geri dönecek.

Seferovic Süper Lig''de 8 karşılaşmada forma giydi ve gol sevinci yaşamayamadı. Ziraat Türkiye Kupasında ise 2 karşılaşmada boy gösterdi ve 2 gol attı.

GALATASARAY''DAN YENİ GOLCÜ HAMLESİ

Öte yandan Galatasaray, Haris Seferovic''in yerine Deniz Undav''ı transfer ediyor. Oyuncuyla söz kesen Cimbom, Brighton''dan da olumlu geri dönüş alınca işi resmiyete dökmeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki forvet için son adımlarını atan Galatasaray, transferi zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle gerçekleştirecek.

DENİZ UNDAV KİMDİR?

19 Temmuz 1996 tarihinde Almanya''nın Achim kentinde dünyaya gelen Deniz Undav, futbola TSV Achim altyapısında başladı. Werder Bremen, SC Weyhe ve TSV Havelse formalarını da giyen 25 yaşındaki forvet, 2015 yılında TSV Havelse ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Almanya''da Braunschweig II ve SV Meppen formalarını da giyen 1.78 boyundaki golcü, 2020/2021 sezonunun başında Belçika ekibi Union SG''ye transfer oldu. Bu sezon çıktığı 25 maçta 19 gol ve 10 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Deniz Undav''ın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. Alman vatandaşlığı da bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.