Yolun açık olsun Bruma! Yılın sürpriz transferi: "Beraber şampiyonluğa yürüyelim"

Yolun açık olsun Bruma! Yılın sürpriz transferi: "Beraber şampiyonluğa yürüyelim"
Bruma'nın Fenerbahçe macerası başlamadan bitiyor. Fenerbahçe'nin PSV'den kiralık olarak kadrosuna kattığı, ancak sezon başında lisansını çıkarmadığı Bruma kadro dışında kalmıştı. Portekizli oyuncuya Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor talip oldu.

Fenerbahçe''ye sezon başında gelen Bruma''ya Spor Toto 1. Lig''in şampiyonluk adayı talip oldu. Büyük umutlarla Fenerbahçe''ye transfer olan ancak kadro dışı bırakılan Buruma''nın bu teklife nasıl karşılık vereceği merak ediliyor. İşte transferin detayları...

BRUMA''NIN YENİ DURAĞI 1. LİG OLABİLİR

Fotospor''un haberine göre; Novikovas ve Cinari''yi kadro dışı bırakan ve Fofana''nın da sakatlıktan dönüşünü bekleyen Yılport Samsunspor gündemine Bruma''yı aldı.

Fenerbahçe''ye Jorge Jesus''un isteğiyle gelen, fakat yaşadığı sakatlık sonra lisans çıkarılmadığı belirtilen Portekizli oyuncu, Spor Toto 1. Lig ekibinin transfer hedefi oldu.

SAMSUNSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN KADROSUNU GÜÇLENDİRMEK İSTİYOR

Samsunspor uzun yıllardır hasret olduğu Süper Lig''e çıkmak için kadrosuna birçok takviyede bulundu. Sezona Bayram Bektaş ile başlayan, lâkin kötü sonuçlar sonrası takımın başına Hüseyin Eroğlu''nu getiren Karadeniz temsilcisi yükselişe geçmişti.

Bruma takviyesinin takıma iyi geleceği düşünen kırmızı-beyazlıların Fenerbahçe ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.