Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Yıkılmayan son kale

Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında sezonun geri kalan maçlarında da olduğu gibi hak ettiği bir 3 puan aldı.

Tabii Fenerbahçe''nin bu güçlü oyununun ve kadrosunun farkında olan bazı çevreler kendi takımlarının çağın gerisinde kalmış futbol anlayışına bir kılıf uydurmak adına Fenerbahçe''ye saldırmaya başladılar. Bu malum şahısların iddiasına göre ''Fenerbahçe şampiyon yapılacakmış.''

İşin ilginç olan tarafı tasması Pensilvanya''dan tutulanlar da bu süreçte Fenerbahçe''ye saldırıyor.

Biz biliyoruz ki bunların hiçbiri tesadüf değil. 3 Temmuz süreci bitmemiştir ve fetö artıkları bu topraklardan tamamen temizlenene kadar da Fenerbahçe''nin bu mücadelesi son bulmayacaktır.

Fenerbahçe''yi sahada mağlup edemeyenler saha dışı bu kirli oyunlarla hakemleri de etkileri altına alarak operasyon yapma çabası içindeler. Taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe camiası bu kirli tuzaklara düşmeyecek ve sadece sahaya odaklanarak sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldıracaktır.

''''Fenerbahçe şampiyon yapılacak'''' söylemlerinde bulunan şahıslar, Fenerbahçe''nin Avrupa kupalarındaki maçlarına da bir kılıf bulurlar yakında. UEFA da bu işin içinde diyecek olurlarsa da ''kişi kendinden bilir işi'' der geçeriz.

Fenerbahçe''nin geçmiş şampiyonluklarından da anlaşılacağı üzere kötü futbol oynayarak kazanılmış bir şampiyonluğu yoktur. Coşkulu ve sahada varını yoğunu ortaya koyarak kazanılmış şampiyonlukları vardır. Bu sezon da çatır çatır futbol oynayarak, sahada varını yoğunu ortaya koyarak mücadele eden bir Fenerbahçe var sahada. Bunun farkında olanların da ellerinin ayaklarının titremesini normal karşılamak gerekir.

Fenerbahçe şampiyon yapılmaz, bileğinin hakkıyla şampiyon olur!

Ve son olarak;

Fenerbahçe yıkılmaz, cümle alem bir olsa başa çıkamaz!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları