Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sibel Turnagöl'ün yeni mesleği ortaya çıktı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sibel Turnagöl'ün yeni mesleği ortaya çıktı
Gözlerden uzak bir hayat süren Yeşilçam sinemasında rol aldığı cesur filmlerle akıllara kazınan ünlü oyuncu ve manken Sibel Turnagöl'ün yeni mesleği ortaya çıktı.

16 yaşında mankenliğe başlayan 1968 doğumlu Sibel Turnagöl, katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçilmişti.

Yeşilçam'ın cesur kadını Sibel Turnagöl'ün son hali ortaya çıktı « Haber7Yirmi4-Haber,Son Dakika Haberler Güncel Haberler

Kadir İnanır'la rol aldığı Sen Türkülerini Söyle filmiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sibel Turnagöl, Yeşilçam'da cesaretiyle ve fit haliyle tanınıyordu.

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; Yeşilçam'da cesaretiyle ve fit haliyle tanınan Sibel Turnagöl bir dönem Kerem Alışık ile evliydi. Son dönemde gözlerden uzak yaşayan Sibel Turnagöl şimdilerde esnaflık yapıyor.

11.jpg

Sibel Turnagöl kimdir? Sibel Turnagöl kaç yaşında ve nerelidir? - Son Dakika Magazin Haberleri

Sibel Turnagöl, Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde restoran açtı. Mekanda hemen her işe koşturan Sibel Turnagöl yemek servisi de yapıyor.

Bir dönemin ünlü oyuncusu oto sanayide restoran açtı... Hem patron, hem garson

Ünlü oyuncu kimi zaman ocağın başına geçip yemek pişiriyor, kimi zaman da siparişleri alıp servis yapıyor, masaları toplayıp siliyor. Turnagöl, işine olan aşkıyla müşterilerinden takdir topluyor.

12.jpg

SİBEL TURNAGÖL KİMDİR?

Türk sinema oyuncusu Sibel Turnagöl, 28 Şubat 1968’de doğdu. Meslek yaşamına 16 yaşında mankenlik yapmakla başlayan Sibel Turnagöl, bir süre sonra katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçildi. Turnagöl, Alinur Velidedeoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği bir kalem firmasının reklam filmiyle ilk kez kamera karşısında yer alan sanatçı, ardından 1986 yılında Şerif Gören'in yönetmenliğini yaptığı Sen Türkülerini Söyle adlı ilk uzun metrajlı filminde Kadir İnanır'la birlikte beyazperdede göründü. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alan Sibel Turnagöl, pek çok uzun soluklu TV programlarında sunuculuk yaptı.

Sibel Turnagöl yıllara meydan okuyor - Magazin haberleri

1999-2000 yılında TGRT'de pazar günleri Sinan Özen'le birlikte Sinan Özen & Sibel Turnagöl Show adını verdiği eğlence formatında kuşak programı yaptı. Bir Pazar alışkanlığı haline gelen Sibel Turnagöl Show'u 2005 yılına kadar sunmaya devam etti. 2006 yılında Star TV'de hafta içi her gün Kardelen ve 2007-2009 yıllarında yine Star'a Keyf-i Sibel programlarını yaptı. 2010 yılında Kanal Türk'te hafta içi her gün Sibel Alem programını sundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.