Yazlıklarınızı hemen kaldırmayın 'Soğuk havalar yerini sıcaklara bırakıyor'

Yazlıklarınızı hemen kaldırmayın 'Soğuk havalar yerini sıcaklara bırakıyor'
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Aralık hava tahmin raporunu yayımladı. Ülke genelinde günlerdir etkili olan sağanak ve soğuk hava bu hafta etkisini yitirecek. İşte il il hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Kıyı Ege'nin aralıklı sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık olacağı öngörülüyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının genel olarak mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenirken, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği öngörülüyor.

Bölge bölge hava durumu tahminleri şöyle:

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı bulutlu, bazı bölgelerde hafif sağanak yağış bekleniyor. Rüzgar güneybatı yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

EGE BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege'de akşam saatlerine kadar sağanak yağış olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor. Sabah ve gece saatlerinde genel olarak pus ve sis bekleniyor.

KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis olabilir.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde genel olarak pus ve sis görülebilir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.