Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Yaz sezonunda neler izleyeceğiz?

Yaz sezonu bir geldi pir geldi. Pek çok yeni dizi ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz hafta sizlere başlayacak olan yeni dizilerden bahsetmiştim. Bu hafta ise çekimleri yeni tamamlanan ve gösterimine gün sayan dizileri konuşacağım.

Başrollerinin görselleriyle sosyal medyada sıkça konuşulduğu Kendi Düşen Ağlamaz dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Babasının evlenmesine karşı çıkan Alize gerçek olmayan bir evlilik yaparak ondan intikam almaya çalışır. Fakat işler istediği gibi yürümez.

Kendi Düşen Ağlamaz Perşembe günleri TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

İlk bölümü için gün sayan bir diğer dizi ise Yaz Şarkısı.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan gençlik dizisi Yaz Şarkısı, okumak için İstanbul’a gelen Yaz’ın hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken yaşadıklarını konu alıyor.

Genç oyuncular Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can’ın başrolünde olduğu Yaz Şarkısı dizisinin ilk bölümü FOX TV kanalında 9 Temmuz Pazar günü yayınlanacak.

Sosyal medyada çok konuşulan bir diğer dizi ise Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı Ya Çok Seversen.

Ya Çok Seversen insanları kandırarak para kazanan Leyla ile kimseye güveni olmayan Ateş’i konu ediniyor. İkilinin uyumu çok beğenilen Ya Çok Seversen dizisi Kanal D ekranlarında 6 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak.

TRT1 ekranında başlayacak bir diğer dizi ise Hayatımın Neşesi.

Hayatımın Neşesi’nde Tıp fakültesini yarıda bırakıp evlenip çoluk çocuğa karışan Neşe’nin yeniden okula dönmesiyle hayata karşı kafa tutuşunu izleyeceğiz.

Başrolünde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin’in yer aldığı Hayatmın Neşesi 7 Temmuz Cuma günü ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak.

Ekranlarda yayınlanması planlanan bir diğer dizilerde sizlere saydıklarımdı. Yaz sezonu açısından dizilerin çeşitliliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. Tabi bu dizilerden hangilerinin final vermeden kışa devam edeceğini zamanla göreceğiz.

Bayram haftasını geride bırakırken sizlerin Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Sağlıcakla kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları