Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Yaz sezonu geldi

Merhaba tüm fenomen diziler sezon finali yapmışken tam anlamıyla yaz sezonu geldiğini söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde başlayacak pek çok yaz dizisi mevcut. Gelin hangi dizilerin başlaması planlandığına bir göz atalım.

Kanal D ekranlarında başlayacak iddiaları yaz yapımlarının arasında Dönence dizisi de var. Başrollerini genç oyuncular Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı Dönence’de Gece’nin Foça’da geçen hikayesi anlatılıyor.

Henüz yayın tarihi belirlenmese de Dönence şimdiden sosyal medya da konuşulan diziler arasında.

Bir diğer yapım ise ATV’de yayınlanması planlanan ‘Vermem Seni Ellere’.

Emre Balcı ve Buse Meral’in başrollerinde yer aldığı Vermem Seni Ellere de özgür ruhlu Zeliş ile aksiyon tutkunu Mehmet’in aşkı anlatılacak.

Dizi çekimlerinin Ordu’da yapıldığını öğrendiğim Vermem Seni Ellere merak beklenen bir diğer yaz dizisi.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Maviye Sürgün’ dizisi bu hafta izleyiciyle buluşacak. Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Hakan Salınmış gibi isimlerin başrolü paylaştığı Maviye Sürgün en çok merak edilen yaz yapımları arasında yer aldı.

Bir gece denize açılan Ali’nin hayatı gizemli bir kadını kurtarmasından sonra değişir. Dolandırıcı olarak nitelendirilen Defne hafızasını kaybettiğini söyleyerek parça parça anılar hatırlamaya başlar. Ali, Ozan ve Defne üçgeninde yaşanacak entrikalar ‘Maviye Sürgün’ de tansiyonları epey zorlayacak.

TRT1 ekranlarında tanıtımları yayınlanan Benim Güzel Ailem Erdal Özyağcılar ve Seray Gözler gibi usta oyuncuların yer aldığı bomba bir kadroyla geliyor.

Benim Güzel Ailem de tüm çocuklarını evlendirmiş bir çift son kez küçük kızları için düğün hazırlığı yapmaktadır. Fakat dört kardeş olan çocuklarından üçü boşanmış bir şekilde tekrar baba ocağına geri döner. Üstelik evlenmesi beklenen küçük kızları da evlenmekten vazgeçmiştir.

Tüm ailenin yeniden bir araya geldiği renkli günler başlar.

Bir diğer yaz dizisi ise ‘Kısmet’.

Başrollerinde Özge Özacar, Cem Gelinoğlu, Lale Mansur gibi isimlerin yer aldığı Kısmet 16 Haziran Cuma günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Kısmet dizisi Avukat Doğan ve komşusu Melike'nin 5 yaşından beri kavuşmak için verdikleri mücadeleyi hem güldüren hem de duygulandıran bir diller bizlere anlatacak.

Bazılarının yayın tarihi belirlenmese de şimdilik yaz sezonunda başlayacak diziler bu şekilde. Klasik ‘yaz aşkı’ konulu gençlik dizilerinin yanı sıra Benim Güzel Ailem veya Kısmet gibi komedi ağırlıklı, Maviye Sürgün gibi entrika kokan dizilerin olması yaz sezonuna çeşitlendirecektir.

Diziler yayınlandıkça sizlerle fikir alışverişinde olacağım. Şimdiden herkese iyi seyirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları