Yaya geçidinden geçen kadına otomobil çarptı

Yaya geçidinden geçen kadına otomobil çarptı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinden geçen kadına otomobil çarptı. Kadının yanındaki oğlu son anda kendini kenara atarken, kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Hasan Fehmi Boztepe Caddesi Manavgat Hükümet Konağı üzerindeki yaya geçidinde meydana gelen olayda, bir otomobil yaya geçidinden geçen bir kadına çarptı. Otomobilin hızlı seyrettiği belirlenen anın saniyeleri, kameraya yansıyan görüntülerde açıkça görülüyor.

Kazada, Figen Urgancı isimli kadın ağır yaralandı. Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaşarak, Urgancı'ya ilk müdahaleyi burada gerçekleştirdi. Ardından Urgancı, yakındaki özel bir hastaneye ambulansla kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Urgancı'nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaza anıyla ilgili en çarpıcı detay ise, kadının yanında bulunan oğlunun son anda kendini kurtarabilmesi oldu. Otomobilin çarpmasıyla birlikte kadın havaya fırlayarak metrelerce ileriye savruldu, oğlu ise aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kazayı soruşturan yetkililer, otomobil sürücüsü Mehmet Çelik'in aşırı hızlı olduğunu belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde de bu durum net bir şekilde ortaya çıkıyor.

aw161085-01.jpg

aw161085-02.jpg

aw161085-04.jpg

aw161085-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.