Yanan daireden 3 çocuk ve anneanneleri kurtarıldı

Yanan daireden 3 çocuk ve anneanneleri kurtarıldı
Antalya'da 7 katlı binanın beşinci katında yangın çıktı. Yangını gören komşular, kattaki 3 çocuğu kurtardı, çocukların anneannesi ise itfaiye ekipleri sayesinde kurtarıldı.

Yangın, dün 22.00 saati civarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Tahılpazarı Mahallesi Şarampol Caddesi'ndeki 7 katlı apartmanın 5’inci katında başlayan yangın, dairede bulunan 3 çocuğu ve çocukların anneannesini etkiledi.

Alınan bilgiye göre, anne Cansu Y.(29) evde değilken dairede çıkan yangın bir anda katın alevler içinde kalmasına neden oldu. Cansu Y.'nin evde bulunan çocukları M. M. Y.(5), M. Y. (10) ve M. S. Y. (2), komşuların dumanları fark etmesi üzerine dışarı çıkarıldı. O sırada evde bulunan anneanne ise yaşlı olduğu için çıkamadı.

ANNEANNEYİ İTFAİYE KURTARDI

Olayı görenler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve polisin sevki gerçekleşti. Gelen ekipler yangını kısa zaman içerisinde kontrol altına aldı. Evde bulunan ve yaşından dolayı yangından kaçamayan anneanne Fatma Seher Y’yi itfaiye ekipleri merdiven kullanarak daireye ulaşıp kurtardı.

KOMŞULAR GÖZYAŞLARI İÇİNDE KALDI

Yangının söndürülmesinin ardından dumandan etkilendikleri öğrenilen anneanne Fatma Seher Y ve torunları sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Olayı duyan anne Cansu Y. gözyaşları içinde çocuklarının yanına geldi. Bu anlarda komşularından bazıları da duygulanarak gözyaşları döktü. İlk tedavileri yapılan çocuklar ve anneanneleri her ihtimale karşı hastaneye kontrole götürüldü.

Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren emniyet güçleri, çocukların çakmakla oynaması sonucu yorganın tutuşması ihtimali üzerinde duruyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.