Yalova’da uyuşturucu operasyonu 3 kişi tutuklandı

Yalova’da uyuşturucu operasyonu 3 kişi tutuklandı
Yalova'da gerçekleştirilen narkotik operasyonları kapsamında altı şahıs gözaltına alındı, bunlardan üçü tutuklama ile karşı karşıya kaldı.

Yalova Polis Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, risk analizi yapılan bölgelerde yürütülen dar alan çalışmaları neticesinde sokak satıcıları olarak belirlenen Y.B. ve A.C.'yi izlemeye aldı. Yapılan koordineli baskında, arama köpeği Zeytin'in de yardımıyla şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde toplamda 26.70 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınanlardan Y.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken A.C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü bir başka operasyonda Ö.T., E.Ç., Ü.A. ve M.İ. isimli dört şüpheli daha yakalandı. Bu şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 50 gram metamfetamin, 306 gram sentetik kannabinoid ve 3 adet xanax hap bulundu. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan E.Ç. ve Ö.T., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ü.A. ve M.İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.