Yalova uyuşturucu operasyonu '3 tutuklama'

Yalova uyuşturucu operasyonu '3 tutuklama'
Yalova'da gerçekleştirilen polis operasyonlarında gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevre illerden uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağına dair istihbarat aldıktan sonra harekete geçti. Şüphelilerin içinde bulunduğu aracı takibe alan Narkotim ekipleri, aracı durdurarak narkotik köpeği Zeytin'in yardımıyla detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, 2 parça halinde toplam 90 gram metamfetamin ve 15 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.

Araçta bulunan ve gözaltına alınan M.A. ve Z.G, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanmalarına karar verilerek cezaevine gönderildiler.

Devam eden çalışmalarda, C.D. ve Ş.A.'nın çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri sokak satışı yapacakları bilgisine ulaşıldı. Şüphelilerin içinde bulunduğu aracı durduran polis ekipleri, 8 parça halinde toplam 94 gram metamfetamin ele geçirdi.

Şüphelilerden C.D, sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ş.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyonlarla Yalova Emniyeti, uyuşturucu ticaretine karşı kararlılığını sürdürdüğünü gösterdi.

aw149697-01.jpg

aw149697-02-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.