Yalancı güneşe aldanmayın İstanbul'a kar yağacağı tarih belli oldu

Yalancı güneşe aldanmayın İstanbul'a kar yağacağı tarih belli oldu
Bu hafta başında artacak sıcaklıklar sizi aldatmasın. Hafta ortasında sıcaklıklar düşmeye başlayacak. Doğu bölgeleri yoğun kar yağışı alacak. Trakya'dan giriş yapan kar Marmara'da etkisini gösterecek. Beklenen kar İstanbul'da da kendini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporuna göre, yeni haftanın güneşli başlayacak ancak hafta sonuna doğru soğuk hava donduracak. Marmara'da kar, İstanbul ve kuzey illerinde ise karla karışık yağmur bekleniyor.

kar.webp

İstanbul'da hava bugün 4-10 derece bulutlu, Salı günü 5-11 derece bulutlu, Çarşamba günü 5-11 bulutlu, Perşembe günü 8-12 yağışlı, Cuma günü 9-15 yağışlı geçecek. Hafta sonu ise sıcaklıklar birden düşecek.

karbolu.jpg

HAFTA SONU DONMAYA HAZIR OLUN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son bilgilerine göre sıcaklıklar önümüzdeki hafta başında artacak. Hafta sonuna doğru sıcak hava yerini sağanak, kar ve fırtınaya bırakacak. Hafta sonu Marmara ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. İç Anadolu, Akdeniz ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli yağışlar görülecek.

karsem.jpg

PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'DA KAR VAR

Pazar günü İstanbul'da yağmur ve karla karışık yağmur etkili olacak.

İstanbul'da hafta başından Çarşamba gününe kadar hava güneşli olacak. Cuma ve Cumartesi günü sağanak yağış, Pazar günü ise karla karışık yağmur bekleniyor. Yüksek kesimlerde kar etkili olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.