Xiaomi'nin o modeli iPhone'u sollayacak: Tarih netleşti!

Xiaomi'nin o modeli iPhone'u sollayacak: Tarih netleşti!
Android kullanıcıları arasında en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Xiaomi'nin fiyatıyla iPhone'u sollayacak olan yeni modeli piyasaya sürülüyor. İşte ayrıntılar...

ShiftDelete.Net''te yer alan bilgilere göre; Android severler için fiyat performans ürünleri listesinde ön sıralarda yer alan Xiaomi, fiyatıyla cep yakan Apple''a uygun alternatifler sunmasıyla biliniyor. 

Günden güne kendini geliştiren firma, geliştirilmiş özellikleriyle yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor.

NET TARİH DUYURULDU

Elektronik cihazlarında yaptığı yenilikleri ve tanıtım haberlerini sosyal medya üzerinden duyuran şirket, resmi Xiaomi Twitter hesabından yeni modele ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında Leica Camera ile ortaklık yaptığını belirten şirket, yeni cihazın nisan ayında piyasaya sürüleceğini duyurdu. 

Marka 13 Ultra modeliyle piyasaya çıkacak cihazın kamera özelliklerinin ön planda yer almasının kullanıcılara profesyonel bir fotoğrafçılık deneyimi sunması bekleniyor. 

İŞTE TÜM DETAYLAR

TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

Xiaomi 13 Ultra’nın teknik detaylarına Nisan ayında yapılacak olan lansman ile resmi olarak erişebilecek. Fakat her telefonda olduğu gibi bazı söylentiler ve çıkan haberler sayesinde 13 Ultra modelinin de nasıl bir telefon olacağı ön görülebiliyor. Söylentilere göre yapılacak olan ufak bir analiz sayesinde telefonun genel hatları ortaya çıktı.

Söylentilere göre, Xiaomi 13 Ultra’nın Quad HD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme hızı sunan 6,7 inç Amoled LTPO ekrana sahip olacak. 

Telefon içerisindeki Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden gücünü alacak. 

Batarya kapasitesi ile alakalı herhangi bir bilgi bulunmasa da 90W’lık hızlı şarj desteğine sahip olacağı biliniyor.

Telefon Android 13 OS ve MIUI 14 ile önceden yüklenmiş olarak gelecek. 
Tahminen içerisindeki işlemciye destek olarak 16 GB RAMP ve 1 TB UFS 4.0 depolamaya sahip olacak. Ayrıca telefon güvenliği için ekran altına gömülü bir parmak izi tarayıcısına ve yüz tarayıcısına sahip olacak.

İddialı söylemlere sahip olan kameralarıyla ilgili çıkan sızıntılar megapiksel olarak bakıldığında telefonun tatmin edici olduğunu gösteriyor. 

13 Ultra 32 megapiksel bir ön kameraya sahip olacak. Arka taraftaysa 1 inçlik Sony IMX989 birincil kamera, ultra geniş lens, telefoto kamera ve periskop zoom lensi içeren dört adet 50 megapiksel kameraya sahip olacak. Çıkış tarihi olaraksa Nisan ayının 11’i ve 18’i ön görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.