Xiaomi 14 ve 14 pro'nun bilgileri sızdırıldı

Xiaomi 14 ve 14 pro'nun bilgileri sızdırıldı
Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Xiaomi 14 serisi için geri sayım başlamışken, yeni gelen sızıntı görüntüler ile Xiaomi 14 ve 14 pro modellerinin nasıl görüneceği öğrenildi.

Donanımhbaer’de yer alan bilgilere göre; Telefon piyasasında her sınıfa hitap eden ve insanların dikkatini çekmeyi başaran Xiaomi, Xiaomi 13 serisinin bir üst modeli olacak olan Xiaomi 14 ve 14 Pro için hazırlıklara başladı.

Öyle ki bu yeni nesil telefonların yılın sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, Xiaomi 14'ün tasarımını gösteren yeni görüntüler sızdı.

Xiaomi 14 serisinin daha ince ekran çerçevelerine ek olarak kamera yuvasının daha büyük sensörlere sahip olacağını ortaya koydu.

Paylaşılan görüntülerden, Xiaomi 14 serisinin önceki serileri ile benzer hatlara sahip olacağını görüyoruz. Öyle ki Xiaomi 13'de karşımıza çıkan kare biçimli kamera yuvası, 14 ve 14 Pro'da da yerini koruyacak. Ön bölümde ise, Pro modelin 2.7D kavisli ekrana sahip olacağı görülüyor. Xiaomi 14 ise, düz bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Yeni görüntülere ek olarak sızıntı kaynağı, Xiaomi 14 serisinin kamera özellikleri, pil kapasitesi ve şarj hızlarına da açıklık getirdi.

indir-4.jpg

Buna göre Xiaomi 14, 90W kablolu şarj destekli 4.860mAh pil paketi ile vitrine çıkacak.

Xiaomi 14 Pro'ya ise 120W şarj ve 5.000mAh pil eşlik edecek.

Bunun haricinde her iki telefonun 50MP üçlü kamera ünitesi ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 platformundan destek alacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.